Rabobank Hypotheekbus op Westhavenplaats

28-08-2015 Wonen Advertorial

VLAARDINGEN - Misschien overweegt u een huis te kopen of twijfelt u tussen huur en koop. Een huis kopen is een belangrijke beslissing in uw leven. Bent u aan het oriënteren en wilt u graag weten wat uw mogelijkheden zijn? Kom dan naar de Rabo Hypotheekbus. Hij staat vrijdag 14 augustus op het Veerplein.

Omdat uw hypotheek net zo persoonlijk is als uw huis, geven onze hypotheekadviseurs u graag inzicht in uw situatie. Bijvoorbeeld door woonvragen te beantwoorden, uw maandelijkse woonlasten te berekenen en door u goed voor te bereiden op een nieuwe hypotheek. Zodat uw droomhuis steeds dichterbij komt. Samen met uw hypotheekadviseur doorloopt u het Rabobank Hypotheekdossier.

-          we kijken naar uw financiële situatie en het bedrag dat u kunt en wilt lenen;
-          we maken een inschatting van de maandlasten die bij uw wensen horen;
-          we lichten toe hoe een hypotheekadvies bij de Rabobank eruit ziet, wat de kosten daarvan zijn en welke stappen we doorlopen;
-          we kunnen u algemene informatie geven over bijvoorbeeld onze hypotheektarieven en hypotheekvormen.

Wij verheugen ons op uw komst en ontvangen u graag in onze hypotheekbus! Neem gerust uw kinderen mee. Wij zorgen ervoor dat zij zich niet vervelen terwijl u in alle rust oriënteert op wat er komt kijken bij de financiering van een nieuw huis of de verbouwing van uw woning.

De Rabobank Hypotheekbus staat deze zomer iedere vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur in Vlaardingen of Schiedam. Vandaag is de laatste keer. De bus is te vinden op de Westhavenplaats.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date