Categorieën

Service

Superhuis te koop

Superhuis te koop
Wonen

Superhuis te koop

  • Advertorial
  • 23-08-2016
  • Wonen
Superhuis te koop
VLAARDINGEN – Je loopt er zo de stad in, woont vlak bij De Kulk en de Broekpolder is ook vrijwel naast de deur. Het prachtige, sfeervolle appartement aan de Delftseveerweg 17 d, met een zeer gunstige ligging in het centrum van Vlaardingen. Je hoeft alleen je koffers maar te pakken voor dit lichte en zeer goed onderhouden 3-kamer appartement! In 2015 is onder andere de badkamer, het toilet en de vloer vernieuwd en de meubels kunnen in overleg blijven staan. Kortom helemaal startklaar!

Indeling: algemene afgesloten entree, trappenhuis; entree woning 4e woonlaag.

Entree/ ruime hal voorzien van laminaatvloer; meterkast (5 groepen en aardlekschakelaar); bergkast; modern half wit/antraciet betegelde toiletruimte met wandclosetcombinatie.

Moderne keuken (ca. 2.55 x 2.56m) met witte frontinrichting, rvs aanrechtblad en fris rode accessoires. De keuken is praktisch ingedeeld met voldoende extra kastruimte, een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en cv-combiketel en toegang naar balkon.

Aan de voorzijde:  Een sfeervolle ouderslaapkamer (ca. 3.99 x 2.75m) voorzien van gladde wand- en plafondafwerking. De woonkamer aan de voorzijde is heerlijk licht (ca. 6.40 x 3.60) en voorzien van een mooie laminaatvloer, een vaste op maat gemaakte meubelkast en een ruime kast met  aansluitpunt wasmachine. Vrij uitzicht aan voorzijde.

Aan de achterzijde: een slaapkamer (ca. 2.40 x 2.60m) voorzien van laminaatvloer en tevens toegang tot balkon. Een geheel betegelde badkamer (ca. 3.05x1.00m) eveneens in de kleurstelling wit/antraciet met inloopdouche en douchedrain, wastafel en handdoekradiator.

Het appartement heeft een balkon met vrij uitzicht richting het zogeheten “Buizengat” gelegen op het oosten.  De berging in de onderbouw is voorzien van elektra.

Het geheel is voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing. Er is een eeuwigdurend recht van erfpacht met een jaarlijkse canon van €19,58. De bijdrage aan de VvE: € 90 per maand (goedlopende vereniging). Aan de voorzijde van de woning zijn elektrische screens.

Meer weten ? Kijk hier !