Thuis in Hypotheken!

25-04-2019 Wonen Advertorial

VLAARDINGEN - Makelaardij Thuis heeft sinds kort een exclusieve samenwerking met 'De Hypotheekshop' in Vlaardingen. Dit nieuwe kantoor heeft onlangs haar deuren geopend aan de Korte Hoogstraat 19a met nieuwe adviseurs én nieuwe energie. We zijn enorm blij en dankbaar dat we een goede zakelijke partner hebben gevonden en hiermee in staat zijn onze dienstverlening uit te breiden met hypotheekadvies! De cirkel is rond... Wij zijn nu ook Thuis in Hypotheken!

Met deze uitbreiding binnen ons pakket willen we graag een nóg completere service verlenen en ook hier weer met elkaar een prachtig kantoor neerzetten. Ons doel is veel mensen blij maken met het juiste advies en de juiste begeleiding bij het afsluiten van een hypotheek. Het is immers niets niks, een huis kopen!

De Hypotheekshop wordt bemand door twee enthousiaste en door de wol geverfde hypotheekadviseurs met jarenlange ervaring in het vak. Zij hebben al veel geleerd van het ondernemerschap. Via de intensieve samenwerking tussen beide kantoren kunnen we, over en weer, de klanten nóg beter van dienst zijn! Een goede samenwerking waar men op elkaar kan bouwen én waarbij de klant centraal staat. Wij hopen dat dit kantoor met net zoveel passie en menselijkheid kan groeien, net zoals onze makelaardij dat heeft gedaan de afgelopen 11 jaar.

Dus... bent u op zoek naar een andere woning, gaat u voor het eerst een huis kopen.. of wilt u uw huidige hypotheek eens laten checken? Wij zijn u graag van dienst met 'De Hypotheekshop'. Op het recent geopende kantoor aan Korte Hoogstraat 19a zijn Jeroen en Martijn u graag van dienst en staat de koffie voor u klaar.

Wij zijn Thuis in Wonen!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date