Tijdelijke actie 'All-in & Zeker Kopen'

27-01-2014 Wonen Advertorial

VLAARDINGEN - Het meefinancieren van kosten koper wordt de komende jaren afgebouwd naar 0. Daardoor moeten kopers eigen geld aanbrengen bij het kopen van een woning. De Witte Garantiemakelaars toont zich weer eens van zijn innovatieve kant en komt met de tijdelijke actie 'All-in & Zeker Kopen'. ,,Nog beter dan vrij op naam'', aldus Ferry Nefkens van De Witte.

Tot en met 28 februari schenkt de verkoper u bij aankoop van de woning:
- de overdrachtsbelasting (2% van de koopsom)
- de kosten voor de eigendomsoverdracht
- de kosten voor uw eigen aankoopmakelaar

Waarom?
Een koper kan steeds minder 'kosten koper' meefinancieren en de verkoper mag u geld belastingvrij schenken, als u dit maar gebruikt voor de aankoop van uw woning.
- met 'kosten koper' moet u bij aankoop eigen geld bijleggen, soms lastig
- met 'vrij op naam' houdt de bank er stiekem rekening mee dat u minder bijkomende kosten hoeft te financieren waardoor u ook minder mag financieren, dit helpt u helaas niet
Maar met 'All-in & Zeker Kopen' kunt u de schenking eventueel ook voor andere zaken gebruiken die horen bij de aankoop van uw woning.

Daarnaast schenkt de verkoper u ook uw eigen aankoopmakelaar, iemand die weet hoe de woningmarkt werkt en u helpt bij dit belangrijke besluit. Dat is niet alleen voordelig, dat biedt u ook zekerheid bij aankoop!

Kijkt u op onze website naar de woningen die meedoen aan deze tijdelijke actie en bel of kom langs op ons kantoor voor de voorwaarden.

Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date