Verbeter je huis!

29-10-2019 Wonen Advertorial

VLAARDINGEN - Het Vlaardings Energie Collectief (VEC) zet zich al jaren in voor het lokaal opwekken van schone en hernieuwbare energie. Energie die niet wordt gebruikt hoeft natuurlijk ook niet opgewekt te worden, en daarom is de duurzaamheid van uw woning erg belangrijk. Wilt u uw woning energiezuiniger maken, maar weet u niet goed waar te beginnen? Dan kunt u nu met de online tool van Milieu Centraal makkelijk inzicht krijgen in de mogelijkheden en kosten voor verschillende duurzame maatregelen: Verbeter je huis.  

Op www.verbeterjehuis.nl kunt u heel eenvoudig en zonder gedoe van achter uw computer een beter idee krijgen van maatregelen die voor uw huis belangrijk zijn. U vult gewoon een aantal kenmerken in van uw huis in (de tool helpt daarbij door zelf een inschatting te maken van uw situatie naar aanleiding van een aantal basisgegevens), en de tool geeft dan een indicatie van de belangrijkste verbeterpunten. Door op een onderwerp te klikken kunt u opties voor verbeteringen bekijken, en u krijgt hierbij direct een prijsindicatie te zien van de gekozen maatregel. Onderaan de pagina verschijnt het totaal van de gekozen ingeschatte investeringen en een schatting van de besparing op uw energierekening per jaar in euro’s. Ook ziet u het energielabel van uw huis, en het energielabel na de gekozen aanpassingen. Zo wordt verduurzamen leuk en weet u meteen waar u het voor doet. 

Als u aan de slag gaat met het verduurzamen van uw huis kunt u vaak aanspraak maken op de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH). Via deze subsidie kunt u voor energiebesparende maatregelen maximaal € 10.000 subsidie ontvangen, in bijzondere gevallen zelfs maximaal €15.000. U kunt extra besparen door mee te doen met de inkoopactie van de WoonWijzerWinkel, het officiële energieloket van de gemeente. Kijk hiervoor op www.woonwijzerwinkel.nl/inkoopisolatie. Meer informatie over de SEEH vindt u HIER!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date