Verrassende Woonbeurs in de Grote Kerk

14-03-2014 Wonen Redactie

VLAARDINGEN - De Grote Kerk zat donderdag 13 maart nog vol vanwege de uitreiking van de Geuzenpenning, zaterdag 15 maart zal de kerk op de Markt opnieuw de nodige toeloop te verwerken krijgen. Dan wordt hier namelijk de zesde Woonbeurs Vlaardingen georganiseerd. Van 10.00 tot 16.00 uur staat de kerk volledig in het teken van 'Wonen in Vlaardingen'. 

'Verrassend'  is dit jaar het thema en dat wordt onder meer ingevuld met een Cultuur Corner. Vlaardingen heeft haar inwoners heel wat te bieden. Zo is er een prachtig theater en een poppodium dat snel naam maakt. En wat te denken van de almaar mooier en veelzijdiger wordende Broekpolder; zonder enige twijfel het meest verrassende recreatiegebied van de regio. 

Ook verder is het aanbod op de zesde Woonbeurs veelzijdig. Uiteraard zijn er de nodige makelaardijen, notarissen, de Vlaardingse woningcorporaties, de gemeente Vlaardingen, de rabobank, interieurstylisten, keuken- en badkamerspecialisten en wat al niet meer. 

Organisator Fundament Financiële Dienstverleners is uiteraard ook van de partij. Al zes jaar zorgen zij met veel enthousiasme ervoor dat wonen in Vlaardingen volop in de belangstelling staat. Kortom, een verrassende dag met veel initiatieven en speciale acties van alle deelnemers. Kijk op www.woonbeursvlaardingen.nl voor meer informatie. De entree is gratis!Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date