Waterweg zoekt een mooi initiatief in Vlaardingen

31-10-2014 Wonen Redactie

VLAARDINGEN - Net als voorgaande jaren stuurt Waterweg Wonen in 2014 geen kerstkaarten naar haar relaties. In plaats daarvan schenkt Waterweg Wonen haar kerstkaartenbudget van 1.500 euro aan een goed doel in Vlaardingen. Welk initiatief verdient volgens u dit mooie bedrag?

Waterweg Wonen roept al haar huurders én de rest van Vlaardingen op om hun favoriete goede doel aan te dragen. En wie weet ontvangt uw initiatief dit jaar dan een prachtig kerstcadeau! De goede doelen die kunnen worden aangedragen, moeten aan een aantal criteria voldoen. Het moet bestemd zijn voor een grote groep Vlaardingers en het moet een maatschappelijk betrokken karakter hebben en nog geen bijdrage van Waterweg Wonen hebben ontvangen.

Wilt u een goed doel aandragen? Stuur deze dan vóór maandag 24 november naar Waterweg Wonen. vermeld de naam van het initiatief, de contactgegevens en een korte motivatie. Stuur deze informatie naar info@waterwegwonen.nl. Uit alle inzendingen worden drie initiatieven geselecteerd waarop vervolgens gestemd mag worden. Voor de kerst wordt de winnaar bekend gemaakt.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date