Woonbeurs Vlaardingen in de Grote Kerk

09-03-2016 Wonen Redactie

VLAARDINGEN - Zaterdag 12 maart 2016 vindt alweer de achtste editie plaats van de Woonbeurs Vlaardingen. Net als de succesvolle Woonbeurs van 2015 met ruim 2.850 bezoekers is ook deze keer de Grote Kerk weer gastheer. Het thema in 2016 is Home Sweet Home. Het wordt een dag vol met informatie over wonen en leven in Vlaardingen. 

Net als bij alle voorgaande edities is het team van Fundament Financieel Advies al enige tijd druk bezig met alle voorbereidingen en organisatie van de Woonbeurs. Vanuit hun nieuwe locatie aan de Korte Hoogstraat in Vlaardingen zullen zij zorg dragen voor een geweldige dag. 

Het deelnemersveld is al gevuld en het belooft weer een mooie en onthullende dag te worden met allerlei informatie over wonen in Vlaardingen. Woningcorporaties, projectontwikkelaars, financieel adviseurs, makelaars, woondecorateurs. Ze staan allemaal klaar om alle bezoekers te ontvangen met informatie en leuke beursaanbiedingen. Qua nieuwbouw zijn alle lopende - en toekomstige projecten aanwezig. 

Uiteraard is er ook aandacht voor cultuur, natuur en de allerjongste bezoekers. Hiermee is de Woonbeurs Vlaardingen een evenement voor jong en oud en voor iedereen die wil weten wat Vlaardingen allemaal te bieden heeft. 

De Woonbeurs Vlaardingen is open van 10.00 – 16.00 uur en de toegang is natuurlijk gratis. Kijk voor actuele informatie op de Facebookpagina.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date