Woonworkshop Buitenplaats Van Ruytenburch

27-02-2015 Wonen Advertorial

VLAARDINGEN - De ontwikkeling van De Buitenplaats Van Ruytenburch is in volle gang! Begin februari is de gemeente Vlaardingen gestart met het bouwrijp maken van De Buitenplaats. Ondertussen is er de afgelopen periode ook hard gewerkt aan het ontwerp voor de patiobungalows.  

Woonworkshop op woensdag 4 maart
Ook is er een vervolgbijeenkomst voor de patiobungalows op De Buitenplaats Van Ruytenburch. Het ontwerpteam is aan de slag gegaan met alle input uit de eerdere woonworkshop, die vorig jaar heeft plaatsgevonden. Naar aanleiding van alle waardevolle inbreng van betrokkenen heeft het ontwerp nu een nadere uitwerking gekregen.

Om te toetsen of dit ontwerp aansluit bij de wensen en behoeften van toekomstige bewoners, zijn zij van harte uitgenodigd voor een nieuwe woonworkshop op woensdagavond 4 maart. Tijdens deze workshop wordt het ontwerp gepresenteerd en is er gelegenheid om in gesprek te gaan over plattegronden, indelingsvarianten, verkaveling en gevelbeelden.

Meld u zich aan via dit formulier!

De woonworkshop vindt plaats op woensdag 4 maart vanaf ca. 19.15 uur. Als u zich heeft aangemeld, wordt u voorafgaand aan de workshop nog geïnformeerd over de exacte locatie (in Vlaardingen). Wij kijken alvast uit naar een inspirerende workshop!

Gerelateerd