Zevende Woonbeurs Vlaardingen is 'Onthullend'!

27-02-2015 Wonen Redactie

VLAARDINGEN - Op zaterdag 7 maart 2015 is de Grote Kerk in Vlaardingen voor één dag omgetoverd in het kloppend hart van wonend Vlaardingen. Die dag kunt u naar de kerk voor de Woonbeurs Vlaardingen, een woonbeurs die bol zal staan van de onthullingen. Na het succes van 2014 met een record aantal van 2.720 bezoekers is duidelijk dat dit evenement op de kaart staat en is uitgegroeid tot het grootste woonevenement van de regio.

Organisator Fundament Financieel Advies uit Vlaardingen is in 2009 gestart met een positief evenement om de crisis tegengas te geven. Met veel passie en doorzettingsvermogen is dit uitgegroeid tot een dag vol wonen en leven in Vlaardingen.

Elk jaar is er een ander thema en in 2015 is dit 'Onthullend'. Zo is er de lancering van de tweede editie van het VLD! Magazine dat volledig in het teken staat van wonen in Vlaardingen. Iedere bezoeker krijgt een exemplaar mee naar huis.

De verschillende projecten in Vlaardingen laten weer nieuwe ontwikkelingen zien. Na jaren van voorbereidingen zal de start verkoop plaatsvinden van De Nieuwe Vogelbuurt. Ook worden de contouren zichtbaar van Vlaardings Geluk III en de Rivierzone. Een bijzonder project het CPO Samuel Esmeijerstraat waar iedere koper nauw wordt betrokken bij de ontwikkeling van deze woningen.

Ook zullen de Vlaardingse woningcorporaties, makelaars en het notariaat aanwezig zijn. Maar ook is er aandacht voor verbouwingen, klussen, installatietechniek, duurzaam wonen, pechhulp in huis, kunst, cultuur en de Broekpolder. Dat is tenslotte groenste achtertuin van Nederland voor alle vlaardingers. Om een goed overzicht te krijgen zal de Gemeente Vlaardingen de stadsmaquette tentoonstellen in de Grote Kerk.

Het feest is natuurlijk pas compleet met de beste Facepainter van de regio Rotterdam. Ook is er voor alle bezoekers een kop koffie of thee. Het team van Fundament Advies nodigt iedereen uit voor dit evenement op zaterdag 7 maart van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis!Gerelateerd