Zevende Woonbeurs Vlaardingen

06-03-2015 Wonen Advertorial

VLAARDINGEN - Het is inmiddels voor Fundament Advies niet alleen een traditie maar ook een tijdrovende nevenactiviteit geworden; Woonbeurs Vlaardingen. Een succesvolle traditie, dat zeker! Zaterdag 7 maart is de zevende editie, net als de afgelopen jaren in de Grote Kerk. Vorig jaar waren er 2.720 bezoekers. Een record! Wat brengt 2015?

Richard Steffers van Fundament Advies heeft daar als organisator van de beurs natuurlijk een uitstekend beeld van. ,,De gemeente Vlaardingen staat op de beurs met de stadsmaquette waarop je uitstekend kunt zien waar de nieuwbouwprojecten zich bevinden.  Daarnaast krijgen we een preview van de woningbouw aan de Koningin Wilhelminahaven en is er ook een sneak preview van Vlaardings Geluk III. Er is de kick-off van de Nieuwe Vogelbuurt. Daar gaat de verkoop van de eerste fase van start.''

Verder is er natuurlijk de nodige aandacht voor de Buitenplaats Van Ruytenburch en ook voor Park Hoog Lede waar een tweede appartementencomplex zal worden gebouwd. De Rabobank is traditiegetrouw aanwezig maar dit jaar is ook ABN-AMRO van de partij. Makelaardijen De Witte, Thuis en D&S zijn van de partij, uiteraard ook met hun aanbod aan bestaande woningen. Er zijn stands van onder meer de Federatie Broekpolder en KADE40 en natuurlijk van de twee woningcorporaties.

Als thema is 'onthullend' gekozen. Steffers: ,,Tijdens de woonbeurs wordt ook de tweede editie van het VLD-magazine worden gelanceerd. Die staat geheel in het teken van wonen in Vlaardingen. iedere bezoeker krijgt bij vertrek een exemplaar van dat magazine.''

Fundament Advies begon met Woonbeurs Vlaardingen in 2009 om een positief tegenwicht te bieden aan de crisis die een jaar eerder hard toesloeg. Dat is buitengewoon goed gelukt. Bijna tegen de klippen op groeide de Woonbeurs jaar na jaar. Nu voor het eerst sinds lang weer wat optimisme heerst - er is voor dit jaar economische groei voorspeld - is het natuurlijk interessant om te zien welk effect dit heeft op het evenement in de Grote Kerk.

Gaat u zelf vooral eens kijken, het is zeker de moeite waard. U bent vanaf 10.00 uur van harte welkom!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date