Categorieën

Service

Delta Hotel

Delta Hotel

Terug

Uniek, uitzicht, informeel, een gevoel, een beleving en altijd... het water aan uw voeten. Het Delta Hotel; de combinatie van anders dan anders én professionele service. U waant zich als een wereldreiziger in het steeds wisselende decor van voorbijvarende schepen in de wereldhaven Rotterdam. Gelegen aan de Nieuwe Maas beschikt het Delta Hotel over 78 kamers en zes unieke zalen. Voor het eten en drinken is er Nautique, met de Brasserie, het Grand Café en de Vier Windstreken. Geheel ingericht in een eigentijds en nautisch thema is dit een absolute aanrader voor iedere gelegenheid. Alles kan in deze unieke locatie.

Op een unieke plek aan de Nieuwe Maas, een plek creëren om lekker te eten of een borrel te drinken. Zonder poespas, eigentijds en informeel. Een restaurant waar u makkelijk aanschuift en waar het bruist van het leven. Goed, maar ook betaalbaar. Even de trap af om een fles wijn uit het rek te halen of eerst even een borrel op het terras. Een menukaart gevuld met gerechten uit de wereldhavensteden. Eigenzinnige wijn uit de nieuwe wereld. Een knipoog naar alles wat met zeilboten, zon, zee, gezelligheid en warmte te maken heeft. De plek voor uw lunch en diner.

Als u iets te vieren heeft, dan verdient die speciale gelegenheid de meest unieke locatie. Voor grotere gezelschappen zijn er verschillende zalen met ieder een eigen karakter voor bijvoorbeeld diners en feesten. Wilt u misschien in kleine kring gezellig bijpraten met uw naaste familie en vrienden dan bieden de Brasserie, het Grand Café en de Vier Windstreken u vele mogelijkheden. Een gezellige brunch, verjaardagsfeest of voor koffie met gebak vindt u hier dé locatie voor vele geslaagde en onvergetelijke momenten.

Het Delta Hotel biedt u unieke zalen voor uw vergadering, presentatie, training of receptie. De combinatie van professionaliteit en de ‘anders dan anders’ uitstraling, zorgen voor een unieke meerwaarde aan uw bijeenkomst.