Categorieën

Service

FysioHolland Fysiotherapie Vlaardingen

FysioHolland Fysiotherapie Vlaardingen

Terug
/files/bedrijven/fysioholland/fysiohollandfoto.jpg

FysioHolland Vlaardingen is gevestigd naast het Lyceum Vos aan de Willem Lodewijklaan. Wij werken in de praktijk met een multidisciplinair team, waardoor we veel verschillende klachten kunnen behandelen. Wij hanteren ruime openingstijden, zodat je ons ook in de avond kunt bezoeken. Daarnaast beschikken we over een grote oefenzaal en is de praktijk rolstoelvriendelijk ingericht. We hebben een invaliden toilet, douches en ruime kleed- en behandelkamers. Onze fysiotherapie is vrij toegankelijk, ook voor niet-leden.

Waarom FysioHolland Fysiotherapie Vlaardingen?

Het multidisciplinaire team van FysioHolland Fysiotherapie Vlaardingen kan je behandelen door middel van shockwave therapie, echografie, dry needling, oedeemtherapie, therapie bij oncologische klachten en nog veel meer. Wij werken daarnaast samen met andere specialisten, zoals medisch fitness instructeurs, een orthopedisch schoenmaker, een diëtiste en diverse (orthopedisch) specialisten en huisartsen. Wij bieden jou het totaalpakket fysiotherapie aan.

Algemene fysiotherapie Bij FysioHolland Vlaardingen

Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in de algemene fysiotherapie en zullen je begeleiden bij acute of langdurige lichamelijke klachten, zoals rug-, nek- en schouderklachten en knie- en enkelblessures. Ook vallen chronische aandoeningen zoals reuma of artrose onder algemene fysiotherapie bij onze therapeuten. Ben je slecht ter been of heb je net een operatie achter de rug? Dan is het mogelijk om fysiotherapie aan huis te krijgen.

Sportblessure behandeling bij FysioHolland Vlaardingen

Sportblessure opgelopen? Als sportliefhebbers begrijpen we hoe belangrijk het is om snel weer op het oude niveau te kunnen sporten. Een (sport)blessure zoals een knie- of enkelblessure kan daarbij in de weg staan. Onze (sport)fysiotherapeuten, samen met de sportinstructeurs kunnen je begeleiden op alle niveaus van je herstel. Wil je snel weer op het veld staan? Pijnvrij jouw sport beoefenen? Neem direct contact met ons op.

Fysiotherapie voor COPD bij FysioHolland Vlaardingen

In het geval van COPD kun je je erg benauwd voelen en zijn activiteiten als traplopen, aankleden, boodschappen doen al snel te veel. Het bewegen met COPD lijkt niet prettig. Toch is beweging in dit geval belangrijk op lange termijn. Bij Fysiotherapie Vlaardingen zijn wij gespecialiseerd in het omgaan met COPD en kunnen je helpen met het verbeteren van je conditie.

Sporten bij FysioHolland Vlaardingen

Bij FysioHolland Vlaardingen bieden we verschillende sportmogelijkheden, waaronder medische fitness, WandelFit en Fit&Vitaal.

Medische fitness

Bewegen is goed voor je gezondheid. Je voelt je fitter, blijft beter op gewicht en je voelt je minder snel moe. Heb je moeite met bewegen, bijvoorbeeld omdat je herstellende bent van een ziekte of een operatie? Of heb je een chronische aandoening zoals hart-, vaat- of longklachten, diabetes of COPD? Dan is FysioHolland medische fitness misschien wat voor jou. Bij ons sport je op een verantwoorde manier in een energieke, sociale omgeving onder begeleiding van een fysiotherapeut en/of bewegingsspecialist.

WandelFit

Met WandelFit ga je samen met een groep wandelen, op je eigen niveau. Tijdens de wandeling wordt ook tijd besteed aan looptechniek en oefeningen om de spieren sterk te maken en te houden. Samen wandelen geeft je een extra stimulans om je op weg te helpen naar een goede conditie en samen is ook gezelliger dan alleen! Loop je met ons mee?

Fit & Vitaal

In de Fit&Vitaal groepsles wordt in een uur aandacht besteed aan het versterken van alle grote spiergroepen. We werken ook aan coördinatie en balans. Samen sterker worden en daarmee beter in je vel zitten. De groepsles is geschikt voor alle niveaus. Kom je snel een keer langs voor een proefles?