Categorie├źn

Service

Installé Loodgieters

Installé Loodgieters

Terug
/files/bedrijven/installe/installeefoto.jpg

Installé Loodgieters, uw betrouwbare partner
voor al uw loodgieterswerkzaamheden

Wij zijn gespecialiseerd in het installeren, repareren en onderhouden van sanitair, verwarming, gasleidingen, rioleringssystemen, ventilatie dakbedekking, Lood en zinkwerk.  

Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring in het vak. Of het nu gaat om het installeren van een nieuwe badkamer of het repareren van een lekkende kraan, onze vakmensen staan altijd voor u klaar en bieden u de beste oplossingen voor uw problemen.  

Wij werken met hoogwaardige materialen en moderne technologieën om ervoor te zorgen dat al onze projecten van hoge kwaliteit zijn en aan uw eisen voldoen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat al onze werkzaamheden milieuvriendelijk en duurzaam zijn.  

Onze diensten omvatten onder andere het ontwerpen en installeren van complete badkamers, het aanleggen van vloerverwarming, het vervangen en repareren van cv-ketels, het verhelpen van lekkages en het aanleggen repareren van gasleidingen.  

Bij Installé Loodgieters begrijpen we dat problemen met sanitair, verwarming en gasleidingen zeer vervelend en stressvol kunnen zijn. Daarom bieden wij onze klanten een snelle en efficiënte service. U kunt altijd rekenen op onze service.  

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Wij staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een vrijblijvende offerte. Bij Installé Loodgieters kunt u rekenen op vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit.