Categorieën

Service

Roosmarijn Bloembinders

Roosmarijn Bloembinders

Terug
/files/bedrijven/roosmarijn/roosmarijnfoto.jpg

Verrassend en veelzijdig, persoonlijk en professioneel dat is Roosmarijn de winkel van Marnix en Roos Alderliesten. Een breed assortiment van mooiste bloemen en boeketten, een diversiteit aan bloeiende en groene planten, bloementaarten, luxe glaswerk en stoer aardewerk dat is wat Roosmarijn verkoopt.

In de bloemenwinkel aan het Veerplein, midden in het centrum van Vlaardingen draait het om kwaliteit, creativiteit en klantvriendelijkheid. Een ouderwets goede speciaalzaak in een hip jasje, waar u ook mag binnenlopen voor een vraag of om advies. Met ons team van binders staan we van dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar, staat er niet wat u zoekt?

Dan stellen we het met u samen en binden het tot mooi boeket terwijl u meekijkt. Of u nu komt voor drie losse bloemen of het bruidsboeket van uw dromen, u bent van harte welkom!

Onze webshop is 24/7 open, bestellingen worden uitgereden door onze eigen chauffeur, we bezorgen zelf in Vlaardingen, Schiedam, Maasland en Maassluis. Voor alle bestellingen buiten onze bezorgregio zijn we aangesloten bij het kwaliteitsnetwerk Fleurop.

Roosmarijn is als uitvaartbloemist gespecialiseerd in het maken en leveren van afscheidsbloemwerk. U kunt het makkelijk bestellen via onze website, maar we ontvangen u ook graag aan tafel in onze winkel.

Onze klanten zeggen: Als het echt mooi moet zijn, dan koop je het bij Roosmarijn!