Categorie├źn

Service

Saar aan Huis

Saar aan Huis

Terug
/files/bedrijven/saaraanhuis/saarfoto2.png

Wie zijn we? 

Saar aan Huis is een particuliere organisatie voor aanvullende mantelzorg. Onze organisatie heeft vestigingen in heel Nederland. Elke locatie heeft een vestigingsmanager die de regio goed kent. Deze manager helpt met het kiezen van de juiste zorg aan huis en regelt een goede match tussen de Saar en de cliënt. Zorgvuldig geselecteerde zorgverleners (Saar & Bram) bieden liefdevolle ondersteuning aan ouderen en ontlasten hun mantelzorgers. ‘Welzijn gaat voor zorg’ is het uitgangspunt bij de hulp die Saar aan Huis biedt. Een mooi initiatief om met ondersteuning in je vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen. Mede door de regie over eigen leven zal de behoefte aan medische zorg minder groot zijn. Daar draagt Saar aan Huis graag aan mee.

Wat kunnen wij? 

Wij kunnen met een minimale afname van twee uur per week ondersteunen naar wens. Onze Saars kiezen ervoor te werken met het HART, kunnen heerlijk koken, geven aandacht aan bewegen en niet geheel onbelangrijk wij doen graag aan hersengymnastiek. De zelfredzaamheid van de cliënt staat bij ons hoog in het vaandel. We doen een boodschap, gaan winkelen en hoe leuk kan het zijn we stappen zelfs samen op de fiets. Wij werken samen met de Huisarts, Careyn, Careyn Plus,Felay thuiszorg, de wijkteams, Minters, het ROG Plus, het Zonnehuis, Drieën-Huysen en de Argos Zorggroep. Door samen te werken bereiken we veel meer! 

Wie ben ik? 

Denise Swam, vestigingsmanager van Saar aan Huis- Regio Nieuwe Waterweg. Een positieve, vrolijke, gedreven dame met een missie om zoveel mogelijk kwaliteit van leven te creëren in de thuissituatie voor de cliënt en de mantelzorger. Een blij mensenmens, gedreven en gevoel voor de juiste match. 

Hoe werkt Saar aan huis?

De cliënt bepaalt. Tijdens een kennismakingsgesprek luisteren we naar de wensen van de cliënt. Samen bekijken we wanneer en hoe vaak ondersteuning nodig is. Een cliënt ziet altijd dezelfde Saar; een vast vertrouwd gezicht. Daarbij is 24 uurs zorg ook een mogelijkheid bij Saar aan Huis. Neem contact op met Saar aan Huis Regio Nieuwe Waterweg en maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend intakegesprek. 


Voel je een YES bij de dienstverlening als Saar of Bram en wil je in je eigen omgeving aan de slag, schrijf je in via de website.

Volg ons online via facebook, linkedin en bekijk de ervaringen van onze klanten.