Categorie├źn

Service

Stedelijk Gymnasium Schiedam

Stedelijk Gymnasium Schiedam

Terug
/files/bedrijven/stgs/stgsfoto.jpeg

De beste versie van jezelf

Wij zien onderwijs voor jou als een ontdekkingstocht naar 'de beste versie van jezelf'. Het is een waardevolle en onvergetelijke ervaring. We nemen je mee naar de wortels van onze beschaving en cultuur, teruggaand tot de oude Grieken en Romeinen. 

We dagen je uit om te onderzoeken en te ontdekken waar jouw talenten tot volle bloei kunnen komen. Van techniek tot de talen en van biologie tot cultuur: we begeleiden je om je blikveld te verbreden, te verdiepen en het vuurtje in jezelf aan te steken.

Wij vinden dat onderwijs van hoge kwaliteit ook vraagt om een fijne leeromgeving, een schoolklimaat waarin je je prettig en veilig voelt. Een school, waar je welkom bent ongeacht je achtergrond,  waar vriendschappen ontstaan voor het leven en waarin je anders mag zijn, oftewel: jezelf!

De kleinschaligheid van onze school helpt daar geweldig bij. Die omvang geeft je de ruimte om elkaar te leren kennen, te helpen en te inspireren. En het stelt docenten in staat om je de aandacht te geven die je verdient. Je beleeft hier je schooltijd met elkaar en dit wordt nog eens versterkt door een uitgebreid programma van culturele, sportieve en vakoverstijgende activiteiten die je samen onderneemt. Tot en met een jaarlijkse reis aan toe. Met bevlogen docenten die het vuur brandend houden. 

Zo creëren wij hier met elkaar – met alle docenten, leerlingen en medewerkers – een plek waar iedereen zich vrij én verbonden kan voelen.

''Stedelijk Gymnasium Schiedam,

de school die jou ráákt! ''