Categorie├źn

Service

Tino Hoogendijk Sport & Fitness

Tino Hoogendijk Sport & Fitness

Terug
/files/bedrijven/tinohoogendijk/hoogendijkfoto.jpg

Al sinds 1974 staat Tino Hoogendijk bekend als hét kwaliteitssportcentrum van Vlaardingen. Onze leden waarderen ons met een gemiddeld cijfer van 8,6. Je kunt bij ons kiezen uit een zeer uitgebreid lessenpakket*, met meer dan 70 groepslessen per week. De lessen gaan altijd door. Ook kun je trainen op fitness apparatuur van topkwaliteit van het merk Technogym. Alle trainingsruimtes zijn voorzien van airco.
 

Maak gratis gebruik van sauna en buitentrainingen


Jouw lidmaatschap bij ons heeft veel toegevoegde waarde, zoals adviezen bij overgewicht, rugklachten, COPD, diabetes, burn-out of blessures. Je mag gebruik maken van de sauna, powerplate en fysio fitness. Wij helpen je bij het bereiken en behouden van een gezonde/actieve leefstijl.

Uniek is ook het buitenprogramma met Nordic Walking, Fitwalk of Running en de Loopschool. Bij een lidmaatschap is deelname aan deze activiteiten gratis.
 

Lid van Vereniging Exclusieve Sportcentra


Tino Hoogendijk mag zich tot lid rekenen van de Vereniging Exclusieve Sportcentra (VES) en hoort daarmee bij een selecte groep van 100 sportscholen in Nederland. Als lid van een exclusief sportcentrum krijg je de garantie van de zes zekerheden: 

·         Wij ontvangen je met een glimlach
·         Wij kennen je als persoon
·         Wij geven je positieve energie
·         Wij stimuleren je om je doel te behalen
·         Wij bieden je een plezierige, veilige en schone omgeving
·         Je bent welkom bij alle 100 sportcentra 

Kom langs in onze sportschool in Vlaardingen


Als je op zoek bent naar een activiteit die past in een gezonde en actieve leefstijl, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom gerust eens bij ons langs. Dan kunnen wij je adviseren over een passende activiteit en abonnement. Je bent van harte welkom om een gratis proefles te komen volgen en zo zelf de sfeer te proeven en kwaliteit te ervaren. Maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend kijkje in onze sportschool. 

*Kijk ook op onze website www.tinohoogendijk.nl voor een overzicht van ons complete lessenpakket.