Categorieën

Service

Van Kortenhof Vlaardingen

Van Kortenhof Vlaardingen

Terug
/files/bedrijven/kortenhof/vlaardingen24.nl.jpeg

Al bijna 65 jaar is Van Kortenhof een echt familiebedrijf, dat vakmanschap combineert met modern fietsplezier. In de winkels treft u naast een uitgebreid assortiment (elektrische) fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires, een bedrijfsfilosofie waar de klant nog steeds koning is. Vertrouwde 'ouderwetse' service staat bij Van Kortenhof hoog in het vaandel.

Van Kortenhof heeft 3 vestigingen: in Vlaardingen Holy en Maassluis (maar liefst 1500m2) en ook Giant Store Vlaardingen behoort tot de Van Kortenhof Groep. Daarnaast winkelt u 24 uur per dag online in onze webshop op www.vankortenhof.nl.

Alle vestigingen van Van Kortenhof beschikken over een moderne, servicegerichte werkplaats. Vakkundige monteurs zorgen voor de reparaties en het onderhoud van uw fiets. Als extra service heeft Van Kortenhof de 'reparatiesnelservice'. Dit houdt in dat de monteurs kleine reparaties aan uw fiets, zoals bijvoorbeeld een lekke band, direct voor u repareren.

Servicewagens

Wilt u uw nieuwe fiets laten thuisbezorgen? Heeft u geen gelegenheid om uw fiets voor service of reparatie te komen brengen of op te halen? Maak gebruik van de bezorg- en ophaalservice van Van Kortenhof!

Fiets van de zaak

Ook voor bedrijfsfietsen bent u bij Van Kortenhof aan het juiste adres. Naast fietsen voor woon- werkverkeer is de fiets ook uitermate geschikt als reclamemiddel. We denken graag met u mee voor een op maat gemaakt bedrijfsfietsenplan.

Kortom, of u nu een nieuwe fiets, een binnenband, hippe regenkleding zoekt of uw fiets brengt voor reparatie, bij Van Kortenhof slaagt u altijd en het hele team staat graag voor u klaar!Nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje op www.vankortenhof.nl of kom eens langs in onze filialen aan de Louise de Colignylaan 1 (bij winkelcentrum De Loper) of in de Giant Store aan de Van Hogendorplaan 933!

U kunt Van Kortenhof ook volgen via Facebook en Instagram.