Categorieën

Service

Vlaardingen Partners

Vlaardingen Partners

Terug

Kom VlaarDINGEN Doen!

Vlaardingen Partners is de citymarketingorganisatie van de stad Vlaardingen. Wij hebben mooie en uitdagende ambitie om Vlaardingen ‘op de kaart te zetten’ en het imago te versterken en verbeteren. In 2023 is hier een start mee gemaakt. In 2024 bouwt Vlaardingen Partners verder op de ‘legacy’ van Vlaardingen 750.

Infopunt Vlaardingen

Wij gebruiken het Infopunt Vlaardingen aan de Westhavenkade 53A als hét startpunt waar bewoners, bezoekers, bedrijven en organisaties digitaal en fysiek alle informatie vinden die ze zoeken over de stad. Zo hebben we stadsplattegronden en wandelroutes De locatie is ook het kantoor van de organisatie.

Elektrische fietsen

Naast onze uitgebreide keuze aan wandel & fietsroutes bieden we nu ook de verhuur van elektrische fietsen aan vanuit ons infopunt. Geniet van een moeiteloze verkenningstocht door onze stad met onze nieuwe elektrische fietsen. Start je fietsavontuur vandaag nog en ontdek alles wat onze stad te bieden heeft!

Vlaardingse Cadeaubon

Ben jij op zoek naar een leuk écht Vlaardings cadeautje en vind je het ook zo lastig kiezen? Dan hebben we daar nu een mooie oplossing voor: De Vlaardingse Cadeaubon. Te besteden bij meer dan 100 ondernemers in de stad en te koop bij ons Infopunt.

Altijd iets te doen

Of je nu op zoek bent naar de leukste activiteiten, wilt weten waar je vanavond uit kan gaan, of juist de natuur wilt opzoeken voor een heerlijke wandeling. In Vlaardingen valt van alles te ontdekken. Daarom kunnen wij met een gerust hart zeggen: Kom VlaarDINGEN Doen!