Categorieën

Service

Vlaardingse Openbare Scholengroep

Vlaardingse Openbare Scholengroep

Terug
/files/bedrijven/VOS/vlaardingen24.nl.jpeg

Wie zijn wij?

De Vlaardingse Openbare Scholengroep (De VOS) is een scholengroep voor voortgezet onderwijs. De VOS bestaat uit een 4-tal scholen nl: Het Lyceum Vos, De Mavo Vos, Het College Vos en De Internationale Vos. Op onze scholen tonen docenten en leerlingen respect voor elkaar ongeacht geloof of etnische afkomst. De leerlingen kunnen VMBO-onderwijs tot en met Gymnasium (inclusief tweetalig onderwijs) volgen. De VOS valt onder de Stichting Openbare Scholengroep Vlaardingen Schiedam (OSVS).

 

Wat doen wij?

Wij kiezen er voor om mee te bewegen in een veranderende wereld. De leerlingen die wij opleiden moeten in staat zijn om met de kennis en de vaardigheden een goede plek in de maatschappij te verwerven. Daarom bouwen de docenten voortdurend aan de kwaliteit van het onderwijs, voor de jeugd en voor hun toekomst.

 

Hoe doen wij dit?

Bij ons staat de leerling centraal en door de kleinschaligheid op de locaties kent iedereen elkaar. Wij stimuleren en ontdekken jouw (verborgen) talenten en bieden onderwijs dat het beste bij je past. Wij geven je alle aandacht die je nodig hebt en we proberen om het beste in je naar boven te halen.

Wij vinden pas dat wij geslaagd zijn als wij in staat zijn gebleken om meer uit je te halen dan de verwachting was op de basisschool. Dit alles doen wij samen met jou en met ons team van gemotiveerde docenten.

Wil je meer weten over onze vormen van onderwijs bezoek onze website: www.devosvlaardingen.nl