Categorieën

Service

Elke ochtend fit worden op sportpark Willem Alexander

Elke ochtend fit worden op sportpark Willem Alexander
Sport

Elke ochtend fit worden op sportpark Willem Alexander

  • Ingezonden mededeling
  • 10-05-2022
  • Sport
Elke ochtend fit worden op sportpark Willem Alexander
VLAARDINGEN/SCHIEDAM - Vanaf deze week zijn er op de doordeweekse dagen elke ochtend lessen bij Beyond Fighting. Deze lessen variëren van Kickboxfit, Bokszakfit, Bootcamp trainingen en gezamenlijk hardlopen en wandelen. 

Met al deze lessen kan Beyond Fighting iedereen bedienen die op zijn of haar niveau wil komen en blijven. Iedereen kan zo meedoen met de lessen. Ook al heb je nog nooit eerder gesport. De trainers van Beyond Fighting vinden het belangrijk dat iedereen zich veilig en prettig voelt tijdens de lessen. Zij bieden daarom als enige sportaanbieder de mogelijkheid drie keer gratis en geheel vrijblijvend mee te sporten zo kan iedereen in Schiedam en Vlaardingen kijken wat ze van de lessen vinden.

Kickboxfit
Kickboxfit is een non-contact vorm van kickboksen. Wel werken aan techniek, zelfverdediging, kracht en zelfvertrouwen. GEEN blessures door sparren. 

Kickboxfun
Voor de jeugdleden heeft Beyond Fighting Kickboxfun. In deze lessen leren de kinderen op een leuke en veilige manier elkaar te sporten zonder sparring. Dit is goed voor het zelftrouwen van de kinderen.

Bokszakfit
Bij de bokszakfit lessen mogen de leerlingen helemaal los gaan op de bokszak. Even het hoofd leegmaken. Na twee jaar corona en nu alle ellende van de oorlog in Oekraïne en alles wat daar bij komt kijken is dit een les waar veel mensen gebruik van maken. 

Bootcampfit
Bij de bootcampfit word er gewerkt aan conditie en kracht voor het hele lichaam. Ook voor deze les geldt: iedereen kan zo meedoen.

Hardloop/wandel training
In en rondom het sportpark zijn er genoeg mogelijkheden buiten actief te sporten. Hier wordt ook uitgebreid gebruik van gemaakt. 

Naast de ochtendtrainingen hebben wij natuurlijk ook trainingen in de avonduren. Kijk voor ons volledige rooster op: BeyondFighting.nl

Verjaardagsaanbieding!!

Op 26 mei bestaat Beyond Fighting 1 jaar. Daarom is er in de maand mei een geweldige aanbieding: Wordt VOOR 26 mei lid en betaal geen € 35,- maar slechts € 30,- per maand voor onbeperkt sporten. Dit is minder dan een euro per dag! Meld je dus vandaag nog aan voor drie gratis proeflessen en begin vandaag al met fit worden.

Zomervakantie
In zomervakantie gaat Beyond Fighting door met de lessen. Wel zal er een aangepast rooster zijn. Zodoende kan iedereen werken aan een goed zomerlichaam.

Heel veel sportplezier!

Beyond Fighting
Sportluifel - Zoomweg 2
3123 EP Schiedam
tel. 06 - 419 86 204
[email protected]
www.beyond-fighting.nl