Categorie├źn

Service

Heel Vlaardingen wipt weer!

Heel Vlaardingen wipt weer!
Nieuws

Heel Vlaardingen wipt weer!

  • Redactie
  • 22-03-2023
  • Nieuws
Heel Vlaardingen wipt weer!

De eerste tuintegel ging met een boogje de container op de Milieustraat in. Daarmee opende wethouder Lianne van Kalken het tegelwipseizoen.

VLAARDINGEN - Zin in het voorjaar? Het voorjaar heeft ook zin in u! Zet uw lentekriebels om in een groene herinrichting voor uw tuin en doe mee aan het NK Tegelwippen. Zo maakt u van uw tuin een paradijsje, voor uzelf en voor vogels en insecten. Bovendien zorgen we er met meer gras, bloemperken, bomen, heesters, haagjes en geveltuinen voor dat onze stad beter bestand is tegen het veranderende klimaat.

Of u nu een tegel de tuin uit werkt en vervangt voor een mooie voorjaarsbloeier of het hele terras overhoop haalt, meldt uw ’gewipte’ tegels aan op www.nk-tegelwippen.nl . Dan tellen uw punten mee voor de Vlaardingse tegelstand.

Gratis naar de Milieustraat

Voor wie zelf de tegels niet hergebruiken kan, is er, speciaal ter gelegenheid van het NK Tegelwippen, de mogelijkheid om de tegels gratis af te leveren bij de Milieustraat aan de Kreekweg. Meld uw gewipte tegels hiervoor aan op www.nk-tegelwippen.nl . U krijgt dan een aanmeld-bevestiging gemaild. Als u deze laat zien bij de Milieustraat, dan kunt u gratis uw tuintegels inleveren. Let wel: dit geldt alleen voor tuintegels. Heeft u een partij badkamertegels of ander sloopafval, dan gelden daarvoor gewoon de gebruikelijke tarieven die u terug kunt vinden op www.irado.nl