Categorie├źn

Service

Jouw eigen woning verduurzamen?

Jouw eigen woning verduurzamen?
Wonen

Jouw eigen woning verduurzamen?

  • Ingezonden mededeling
  • 11-10-2022
  • Wonen
Jouw eigen woning verduurzamen?
VLAARDINGEN - Mede door de hoge energieprijzen willen steeds meer huizenbezitters hun woning verduurzamen. Dit levert je vaak al direct financieel voordeel op. Het verduurzamen van je woning is niet alleen goed voor je portemonnee, ook het milieu profiteert er van. De adviseurs van Fundament Advies denken graag met je mee en vertellen je welke mogelijkheden je hebt om een verduurzaming te financieren.

Hypotheek verhogen voor energiebesparende maatregelen

Woon jij in jouw droomhuis en wil je deze graag verduurzamen, door bijvoorbeeld het plaatsen van zonnepanelen? Dan kun je dit wellicht financieren door het verhogen van je hypotheek. Door een extra lening voor energiebesparende maatregelen krijg je een iets hogere hypotheeklast. Daar staat uiteraard tegenover dat je energiekosten dalen. Bovendien profiteer je als bewoner direct van meer wooncomfort en stijgt de waarde van je woning.

Bij het verhogen van je bestaande hypotheek bekijken wij tijdens een vrijblijvend gesprek of je inkomen en de waarde van de woning hiervoor toereikend is. Voor energiebesparende maatregelen zijn er vaak ruimere financieringsmogelijkheden. Zo mag je bij sommige geldverstrekkers meer lenen op basis van je inkomen én waarde van je woning. En ga je dan je hypotheek verhogen voor het verduurzamen van je woning, dan belonen sommige geldverstrekkers dit met een rentekorting.

Vrijblijvend gesprek

Wil je weten wat er in jouw situatie mogelijk is, maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Tijdens een dergelijk gesprek bieden wij tevens de (vrijblijvende) verzekering check aan. Hierbij zal onze adviseur verzekeringen al jouw lopende verzekeringen checken en bekijken of hier wellicht ook besparingen zijn te realiseren! Kortom een afspraak maken loont altijd, je kan ons bereiken via 010-4608900.

www.fundament-advies.nl

Fundament Advies

Korte Hoogstraat 8a, Vlaardingen

Meer over Fundament Advies →