Categorie├źn

Service

Nieuw: Mudmaster training bij Beyond Fighting

Nieuw: Mudmaster training bij Beyond Fighting
Sport

Nieuw: Mudmaster training bij Beyond Fighting

  • Ingezonden mededeling
  • 16-01-2023
  • Sport
VLAARDINGEN - Op zondag 11 juni gaat er groep van veertig tot vijftig deelnemers van Beyond Fighting meedoen met zes kilometer Mud Master Run in Haarlemmermeer. Geen van de deelnemers heeft deze run al eens eerder gedaan. Maar onder het mom van 'samen gaat het ons lukken' hebben we besloten om ons als team in te schrijven. Dit geeft veel van ons leden een doel om naar toe te werken, wat stimulerend werkt.

Ook een aantal leden van Crossfit Schiedam en andere sportverenigingen in Schiedam en Vlaardingen zullen aansluiten bij dit team wat ervoor gaat zorgen dat dit een geweldige dag gaat worden om nooit te vergeten. We zullen elkaar stimuleren en motiveren en werken naar dit geweldig evenement. Personal trainer en specialist op het gebied van looptechnieken Jesse Caron gaat ons helpen met zijn kennis er ervaring op dit gebied. 

Het prachtige sportpark Willem Alexander waar wij gevestigd zijn kent veel mogelijkheden om fit te worden en te blijven. Lijkt het je leuk om een keer mee te doen met dit evenement maar heb je moeite om de motivatie te vinden? Meld je dan aan voor een  gratis proefles bij Beyond Fighting.
Beyond Fighting

Zoomweg 2, Vlaardingen

Meer over Beyond Fighting →