Categorieën

Service

Open dag ‘tuinboeren’

Open dag ‘tuinboeren’
Uit

Open dag ‘tuinboeren’

  • Redactie
  • 08-07-2022
  • Uit
Open dag ‘tuinboeren’
VLAARDINGEN – Ze hebben er drie jaar op moeten wachten maar op zaterdag 9 juli kun je er weer terecht van 12.00-18.00 uur voor de Open Dag: aan de Zuidbuurtseweg 6 zetten de volkstuinders hun hekken en tuinen weer wagenwijd open voor bezoekers en andere nieuwsgierigen.

Rondom het verenigingsgebouw 't Tolhuis en het Tolhuisplein staan diverse kraampjes, waar bezoekers terecht kunnen voor plantjes, kunst, brocante, tuingereedschappen en natuurlijk lekkere hapjes en drankjes, en nog veel meer.

Er is live muziek van muzikanten van de volkstuintjes zelf: drie dames en één heer vormen het muzikale gezelschap “Comme ci comme ça” en ook speelt een coverband met de naam “Potbelly’s Revenge” van alles…en nog wat. Daarnaast is er een sneltekenaar die karikatuur-portretten tekent en is er ook weer het Rad van Fortuin met prachtige prijzen. Kortom, ouderwets gezellig!

Nieuw dit jaar is een rondleiding over het mooie tuincomplex, langs verschillende inspirerende volkstuintjes. Het volledige programma van de Open Dag staat op de facebookpagina van Volkstuinvereniging Zuidbuurt Vlaardingen en dat vind je  hier!