Categorieën

Service

Praaiplaats in Holy

Praaiplaats in Holy
Uit

Praaiplaats in Holy

  • Redactie
  • 25-09-2023
  • Uit
Praaiplaats in Holy

Eén van de praaiplaatsen in Ambacht

VLAARDINGEN - Centrale plekken waar je elkaar ontmoet en nieuwtjes uitwisselt. Ofwel praaiplaatsen, plekken om met elkaar in gesprek te gaan. In Vlaardingen zijn praaiplaatsen plekken met borden voor aankondigingen van buurtactiviteiten, mededelingen naar elkaar en andere informatie die het waard is om te delen. Er stonden er al een paar in onder meer de Callenburghstraat, bij de volkstuinen aan de Zuidbuurt, op Plein Emaus en op de hoek Sportlaan/ Nachtegaallaan.

Aanstaande woensdag, op 27 september om 13.30 uur, komt er weer een praaiplaats bij in Vlaardingen. Naast de Stadsboerderij Holywood en net voor Wij-land Holy aan het Boerderijpad 5. Daar zijn dan ook op die middag allerlei leuke dingen te doen zoals een kleedjesmarkt. Wil je spulletjes verkopen? Kom dan om 13 uur!

De borden worden beplakt met allerhande mededelingen, dus wil je weten wat er allemaal te doen is in de wijk, of elders in de stad, loop dan even naar zo’n bord toe. Je kunt natuurlijk ook dagelijks even op onze website kijken. Zo houd je ook nog eens tijd over om andere activiteiten te ondernemen. En heb je iets aan te kondigen dan kun je ons een mailtje sturen: [email protected] of tip ons via de knop "Tip de redactie", rechts bovenaan.