Categorieën

Service

Rita Young presenteert nieuwe single

Rita Young presenteert nieuwe single
Uit

Rita Young presenteert nieuwe single

  • Redactie
  • 08-06-2023
  • Uit
Rita Young presenteert nieuwe single
VLAARDINGEN - Rita Young presenteert op zaterdag 24 juni haar 'nieuwe single' Vlaardingen mijn stad. Helemaal nieuw is het nummer niet, de single verscheen eerder op een album van Rita in 1992. Nadat burgemeester Bert Wijbenga en zijn vrouw Cora aangaven fan te zijn van dit nummer besloot Rita het in een nieuw arrangement uit te brengen. een arrangement met een hoog 'meezinggehalte'.

De opname van de clip is onlangs voltooid. Rita werd daarbij bijgestaan door de burgemeester en een keur aan Vlaardingse artiesten: de Wannebiezz en Wim Kerkhof van de Amazing Stroopwafels, Wally Preyll, Orgel Joke, Sandy Struijs, Angelina Marseille, nachtburgemeester Leo Ijdo Leo IJdo en Perry Zuidam.

De uitreiking van de eerste single is zaterdag 24 juni tijdens het Haring & Bierfeest op het Schoutplein. Rita zal daar het nummer uiteraard zingen. Daarna wordt de show vervolgd met 16 artiesten waaronder Glenda Peters en Justine Pelmelay. Deze show is voor iedereen vanaf vijftig jaar die van gezellige muziek houd.