Categorieën

Service

Victoria '04 maatje te groot voor tegenstander

Victoria '04 maatje te groot voor tegenstander
Sport

Victoria '04 maatje te groot voor tegenstander

  • Arie Noordhoek
  • 08-05-2022
  • Sport
Victoria '04 maatje te groot voor tegenstander
VOETBAL - Victoria’04 opende gisteren tegen De Egelantier Boys in de eerste minuut na de aftrap de score. Nailey Girigorie omspeelde zijn tegenstander en bediende spits Jelle Blankestijn op maat: 1-0. Hiermee overrompelde het meteen de tegenstander, die met een goede instelling naar Vlaardingen was afgereisd. Naarmate de wedstrijd vorderde bleek Victoria’04 een maatje te groot voor de bezoekers uit Rotterdam. De thuisclub domineerde op alle fronten en het was wachten op meer doelpunten. Na een kwartier spelen werd de stand verdubbeld. Een diepe bal bereikte Nailey Girigorie, die zijn snelheid uitbuitte en de 2-0 aantekende. Ondanks enkele goede mogelijkheden werd er niet meer gescoord in de eerste helft. 

Het spelbeeld na de rust bleef ongewijzigd. De Egelantier Boys bood weliswaar tegenspel, doch Victoria’04 was de boven liggende partij. Een prachtige vrije trap van Jur de Visser eindigde in de kruising: 3-0. Invaller Nils Gliszmann stond koud in het veld en profiteerde na een scrimmage voor het doel van de bezoekers: 4-0. In de slotfase wist Lars Kortleven een misverstand in de achterhoede van De Egelantier Boys uit te buiten door de bal voor de achterlijn te veroveren en deze panklaar in de voeten van Niley Girigorie te schuiven: eindstand 5-0. 

Opstelling Victoria’04: Jochem van der Hoff, Lars de Visser, Robbin Winsveen, Bart van der Hoeven (Owen Passon, Nils Gliszmann), Jordi de Kimpe, Jur de Visser, Jelle Blankestijn (Raydrick Kleinmoedig), Osman Ünnu, Lars Kortleven, Vincent van den Bogerd, Nailey Girigorie.