Categorie├źn

Service

Vincent van Sneakers stopt er mee

Vincent van Sneakers stopt er mee
Winkelen

Vincent van Sneakers stopt er mee

  • Redactie
  • 23-01-2023
  • Winkelen
Vincent van Sneakers stopt er mee
VLAARDINGEN – Hij geeft er zelf een frisse, positieve draai aan en zo kennen we hem ook: Vincent de Koning, eigenaar van de winkel Sneakers op het Liesveld stopt er binnenkort mee. Althans in Vlaardingen. Voor het beste advies en het vriendelijkste welkom kon je niet om Vincent heen en vandaag maakte hij op social media bekend dat tot 31 maart voor de leukste, beste schoenen bij hem terecht kan. Maar daarna is het ook echt over en sluiten. Dat bekend maken ging zo:

Sensationeel transfernieuws:

Vincent de Koning krijgt een prachtig aanbod: Tijd voor de volgende stap!! Vincent trekt de stoute schoenen aan. Na 20 jaar ondernemer in Vlaardingen maakt hij de “pikante” overSTAP naar Rotterdam Centrum!!!!

SPORT 2000 in Rotterdam Centrum bij Rob van ‘t Oor wordt de volgende uitdaging. Daar zal Vincent niet alleen een deel van de tijd de winkel bemannen. Hij is ook aangetrokken vanwege zijn ruime ervaring op het inkoopvlak.

Zeker dus niet uit het oog en al helemaal niet uit het hart. Tot 31 maart blijft Vincent “te bewonderen” in Vlaardingen. Daarna een maandje trainingskamp om vervolgens in de zomer te knallen in Rotterdam.

Ik wil al mijn lieve en vaste trouwe  klanten ONWIJS bedanken voor de onvoorwaardelijke mooie en prachtige tijd die ik bij Sneakers Vlaardingen heb gehad!! Ik zie jullie héél gráág terug bij Sport 2000 Rotterdam Centrum

 Het is natuurlijk jammer dat Vincent vertrekt, en daarmee een mooie winkel. Een nieuwe tegenslag voor het winkelcentrum van de Vlaardingse binnenstad. Vooralsnog lijken de inspanningen van de vorig jaar aangestelde  transitiemanager, een dag per week voor €50.000 per jaar, weinig vruchten af te werpen. Weliswaar zijn er wat geluiden hoorbaar dat er enkele nieuwe winkels bijkomen maar er zijn er onlangs weer ‘met stille trom vertrokken’. De lunchroom Cozy Corner bijvoorbeeld, op de hoek van de Fransenstraat en de Kuiperstraat, staat alweer even leeg.