Categorieën

Service

ONE80 Personal Fit Studio

ONE80 Personal Fit Studio

Terug
/files/bedrijven/one80fit/one80foto.jpg

Wie zijn wij?

ONE80fit draagt met een specifiek trainingsprogramma actief bij aan een gezonde leefstijl. Door intensieve ondersteuning, deskundig advies, actieve training en praktijkgerichte coaching wordt er gewerkt aan een gezonde fysieke en mentale conditie. Men wordt hierdoor weerbaarder en krachtiger en kan in deze intensieve samenleving het eigen geluk beter realiseren.

ONE80 staat voor een honderd tachtig graden turn maken. In alles wat we doen, maken we mensen bewust, dagen we hen uit en ondersteunen we hen in de ambitie om zo gezond mogelijk te leven. Dit alles binnen de grenzen van belastbaarheid, overtuigingen en doelen. Vanuit positieve psychologie focussen we op de mogelijkheden en waarderen we wat bereikt is.

Er is aandacht en respect voor de individuele fysieke en mentale belastbaarheid, ook in een groep. Door duidelijk en open te communiceren helpen we mensen hun verantwoordelijkheid te nemen. Met kennis van het lichaam, geest en voeding bieden we een volwaardig trainingsprogramma dat zowel individueel als in een groep maatwerk biedt om de doelstellingen te realiseren.

Wat doen wij?

Tijdens een vrijblijvende intake inventariseren we samen met de klant wat de wensen zijn en wat de motivatie is om deze wensen te realiseren. Hierdoor kunnen we met elkaar bepalen waar de behoefte ligt en wat wij hierin kunnen betekenen.

Wij stimuleren en motiveren om stap voor stap de gestelde doelen te behalen. Door te zorgen voor een trainingsprogramma op maat, doortastende mentale ondersteuning en, indien nodig, een gedegen voedingsadvies. Gezamenlijk werken we op een haalbare, verantwoordelijke én veilige manier aan het behalen van de doelstellingen.

Onze coaching wordt voor de klant een onmisbaar deel van zijn ontwikkeling in het verbeteren van de lifestyle.

Kijk voor meer informatie op onze website en volg ons op facebook en instagram!