WenzzHappinezz


Een mooie toekomst voor jouw kind

Merk jij ook dat jouw zoon/dochter vaak moe is, misschien ook driftig, onrustig of gewoon even niets wil? Heb je het idee dat hij/zij overal mee naartoe wordt gesleept? Dat kinderen moeten voldoen aan hoge verwachtingen van sport, school en vriendjes. Wil jij een mooie toekomst voor jouw kind? Dan ben je bij mij op de juiste plek!

Mijn naam is Wendy. Mama van twee heerlijke pubers. Ik ben dreumes- , peuter- en kleuterdansdocente,  relax kids coach, theekransjes-trainer en kindercoach. Na jarenlang als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang te hebben gewerkt, merkte ik dat jonge kinderen steeds vaker overbelast zijn door drukte en verwachtingen. Ontspanning komt vaker van beeldschermpjes dan van fantasiebeleving of beweging. Kinderen raken steeds verder van zichzelf en hun emoties verwijderd. Kunnen zich moeilijker uiten en raken overprikkeld.

Wenzzhappinezz is er voor ALLE kinderen en jongeren

Voor kinderen die door middel van dans of een mooie workshop even uit de drukte willen ontsnappen, voor kinderen die ontspanning en beweging zoeken tijdens een fantasievolle reis met Relax Kids, of kinderen en jongeren die net een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken om een mooie toekomst tegemoet te gaan. Maar ook voor jou als ouder met al jouw opvoedingsvragen!

Alle lessen, trainingen en coachingssessies bij Wenzzhappinezz zijn verpakt op op een leuke en eigenwijze manier.

Gerelateerde berichten


Contactgegevens

Koningin Wilhelminahaven zz 20

3134 KG Vlaardingen

wenzzhappinezz@gmail.com

06 - 270 60 946

www.wenzzhappinezz.nl

Locatie