Categorie├źn

Service

A20 nachtje dicht

A20 nachtje dicht
Nieuws

A20 nachtje dicht

  • Redactie
  • 15-08-2022
  • Nieuws
A20 nachtje dicht
VLAARDINGEN - In verband met werkzaamheden is van maandag 22 augustus 21.00 uur tot dinsdag 23 augustus 05.00 uur de A20 richting Hoek van Holland afgesloten tussen oprit negen Vlaardingen (Holysingel) en afrit acht Vlaardingen-West (Marathonweg).

Bij het Kethelplein is de A20 richting Hoek van Holland dicht, net als de verbindingsweg vanuit de Ketheltunnel naar de A20 richting Hoek van Holland. Tijdens de afsluiting gaat Rijkswaterstaat onder andere het asfalt cijferen. Tussen oprit Vlaardingen en afrit Marathonweg meet zij daarvoor het asfalt in. Op het asfalt spuit Rijkswaterstaat vervolgens de te frezen diepte, of de te asfalteren hoogte. Zo weet ze precies hoe diep er tijdens de werkzaamheden aan het wegdek in september gefreesd moet worden.

Rijkswaterstaat leidt het verkeer op de A20 om via de A4 en de N223. Verkeer voor de oprit bij de Holysingel wordt via de Burgemeester Heusdenslaan en de Westlandseweg naar de oprit bij de Marathonweg geleid. Verkeer uit de Ketheltunnel kan op de A4 draaien bij af- en oprit zestien Vlaardingen-Oost.