Categorieën

Service

Andante zoekt schipper

Andante zoekt schipper
Nieuws

Andante zoekt schipper

  • Redactie
  • 23-05-2023
  • Nieuws
VLAARDINGEN - Ben je in het bezit van een klein vaarbewijs, voldoende vrije tijd, en vind je het leuk om mensen het natuurschoon van de Vlietlanden te laten zien. Dan hebben wij de perfecte boot om mee te varen.

Het huidige vrijwillige schippersteam van de Vlaardingse Fluisterboot 'Andante' is op zoek naar uitbreiding. Wij komen graag in contact met een enthousiaste vrijwilliger die als schipper wil varen met de 'Andante'. De Andante vaart van april tot oktober en kent reguliere afvaarten op woensdag, zaterdag- en zondagmiddag. Daarnaast worden op verzoek uiteenlopende arrangementen georganiseerd, die ook op andere dagen gevaren worden. Als schipper vaart u samen met een gids twee à drie middagen per maand met de Vlaardingse Fluisterboot. De Andante vaart dan over de wateren van de Vlietlanden. Als schipper bent u verantwoordelijk voor de veiligheid aan boord van de Andante.

• U bent in het bezit van het klein vaarbewijs 1 (VBI)
• U hebt ervaring in het varen met grotere vaartuigen
• U heeft verantwoordelijkheidsgevoel
• U bent gedurende het vaarseizoen gemiddeld twee à drie middagen per maand beschikbaar

Over de Andante
De Andante is een elektrisch aangedreven fluisterboot die inmiddels 15 jaar vaart in Midden-Delfland. Het vaartuig is ca. 15 meter lang, 3,60 meter breed en weegt ruim 16 ton. Aan boord is er plaats voor ongeveer 38 passagiers. De Andante is in beheer van de Stichting Rondvaarten Vlaardingen en Vlietlanden (SRVV). Het is mogelijk - na afspraak - te komen kijken aan boord van de Andente. U kunt dan meteen met al uw vragen terecht bij de op dat moment aanwezige schipper (en gids).

Meer informatie via www.srvv.nl