Categorie├źn

Service

Anna slaagt Cum Laude op het Lentiz Geuzencollege!

Anna slaagt Cum Laude op het Lentiz Geuzencollege!
Onderwijs

Anna slaagt Cum Laude op het Lentiz Geuzencollege!

  • Herman van Nieuwenhuizen
  • 07-07-2021
  • Onderwijs
Anna slaagt Cum Laude op het Lentiz Geuzencollege!
VLAARDINGEN – De uitreiking van de diploma’s op het Lentiz Geuzencollege in de Westwijk had een gouden randje op woensdag 7 juli, en wel om verschillende redenen! Allereerst was er Anna Hommerson die haar diploma cum laude, met lof dus, behaald had. Daarvoor moet je gemiddeld een 8 of hoger staan voor alle vakken, dus een prachtige prestatie van Anna! En dat in een jaar waarin corona de regels bepaalde en veel lessen niet op locatie door konden gaan. Daar moet je dus wel heel veel discipline voor hebben.

Die discipline was er eigenlijk wel zo’n beetje bij alle leerlingen van de leerrichting KBL en BBL op het Lentiz Geuzencollege, want de slagingspercentages voor die richtingen waren respectievelijk 100% en ruim 99%! Daar is dus hard gewerkt met gemotiveerde leerlingen en bevlogen docenten…

Voor Anna Hommerson was er in ieder geval wat extra’s: ze werd samen met haar familie opgehaald met een limousine, zo’n hele grote en op school aangekomen was er de wethouder van (onder meer) Onderwijs, Jacky Silos, die haar begroette en feliciteerde. En ook bloemen en een warm welkom van Esther Harmsen, de directeur van het Geuzencollege!

Na de autorit was het proosten, feesten en voor al die geslaagde leerlingen eindelijk uitrusten na een jaar keihard werken. en daarna op naar de volgende stap van hun toekomst!

Lentiz Onderwijsgroep

Schiedamsedijk 114, Vlaardingen

Meer over Lentiz Onderwijsgroep →