Categorieën

Service

Bijzondere expositie in galerie De Duig

Bijzondere expositie in galerie De Duig
Uit

Bijzondere expositie in galerie De Duig

  • Redactie
  • 04-08-2017
  • Uit
Bijzondere expositie in galerie De Duig
VLAARDINGEN - Galerie de Duig presenteert van zaterdag 12 augustus tot en met zondag 3 september wel een heel bijzondere expositie: Figurines-littlepeople. Misschien doet het u denken aan Madurodam, maar als u verder kijkt blijkt er iets heel bijzonders aan de hand.

Natascha van Wezel maakt sinds 2014 foto's van en met miniaturen. Deze miniaturen zijn gemaakt in een schaal van 1:87. De miniaturen -of eigenlijk Figurines-littlepeople- en alles wat daarbij hoort, worden door haar in een opstelling geplaatst met een object van ware grootte. Fruit, groenten, speelgoed, auto-onderdelen, bloemen, noem het maar op, gecombineerd met de Figurines-littlepeople zorgen voor een verbazend leuk effect.

Nadat er een opzet/compositie is gemaakt, maakt Natascha hier vervolgens foto's van. Als deze foto's eenmaal zijn afgedrukt en ingelijst blijken het ware kunstwerken: een lust voor het oog met een geweldig gevoel voor humor! U valt van de ene verbazing in de andere en zal soms goed moeten kijken om te zien wat de miniaturen allemaal uitvoeren op de foto's.

De foto's, die overigens zelden of nooit worden bewerkt, blijken het erg goed te doen bij bedrijven als reclamemateriaal. Zo heeft Natascha onder andere voor twee Van der Valk hotels foto's mogen maken. Van deze Van der Valk serie zal zij ook werk tentoonstellen in Galerie De Duig. Verder worden tijdens deze expositie foto's gepresenteerd uit verschillende categorieën en zal er een nieuw werk worden onthuld.

Deze expositie is te bezoeken vanaf zaterdag 12 augustus om 13.00 uur. Galerie De Duig bevindt zich aan de Landstraat 29.