Categorie├źn

Service

Feestelijke opening nieuwe tweedehandswinkel Lokaal97

Feestelijke opening nieuwe tweedehandswinkel Lokaal97
Onderwijs

Feestelijke opening nieuwe tweedehandswinkel Lokaal97

  • Redactie
  • 29-09-2022
  • Onderwijs
Feestelijke opening nieuwe tweedehandswinkel Lokaal97
VLAARDINGEN - Aanstaande zaterdag 1 oktober openen leerlingen van het Geuzencollege de deuren van de tweedehands praktijk-/leerwinkel Lokaal97 in Vlaardingen. De winkel is verhuisd van de Hoogstraat naar de Fransenstraat 13. Om 12.00 uur verricht wethouder Jacky Silos samen met een leerling de openingshandeling. Daarna is er voor iedereen een hapje en een drankje én live muziek.

Gerund door leerlingen

Lokaal97 bestaat al 10 jaar en wordt onder begeleiding gerund door vierdejaars leerlingen die de opleiding Marketing & Ondernemen volgen op het Geuzencollege. De leerlingen leren via hun stage écht ondernemen in een échte winkel. Ze verkopen er tweedehands spullen die ze krijgen van mensen die hun project ondersteunen. De opbrengst gaat naar een goed doel dat drie keer per jaar samen met de leerlingen wordt geselecteerd. Momenteel wordt er gespaard voor de Dierenambulance Vlaardingen.

Mooie locatie


Het pand aan de Hoogstraat is enige tijd geleden gesloten in verband met de verbouwing naar woningen. Het Geuzencollege heeft sindsdien hard gezocht naar een nieuwe locatie voor de winkel. De Fransenstraat is perfect voor deze ‘charity’ shop. Het is centraal gelegen, dicht bij andere winkeliers en ondernemers en dichtbij de weekmarkt.

Van harte welkom

Kijk voor meer informatie op onze facebook-pagina: www.facebook.com/lokaal97. De feestelijke opening vindt plaats van 12.00 – 15.00 uur. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Lentiz Onderwijsgroep

Schiedamsedijk 114, Vlaardingen

Meer over Lentiz Onderwijsgroep →