Categorieën

Service

Gratis bandavond ‘Blikopener’ met GUNMOLL en Two Seconds Before

Gratis bandavond ‘Blikopener’ met GUNMOLL en Two Seconds Before
Uit

Gratis bandavond ‘Blikopener’ met GUNMOLL en Two Seconds Before

  • Redactie
  • 01-06-2024
  • Uit
Gratis bandavond ‘Blikopener’ met GUNMOLL en Two Seconds Before

GUNMOLL

VLAARDINGEN - Op vrijdag 14 juni februari staan GUNMOLL en Two Seconds Before in De Kroepoekfabriek op een nieuwe editie van bandavond ‘Blikopener’. Het genre van de avond is neo-noir rock. Deze bandavond is net zoals elke editie van Blikopener gratis te bezoeken!

GUNMOLL

GUNMOLL maakt wilde rocksongs, met de verleiding, het gevaar en de opwinding van de meest bloedstollende crime novels. De band – bestaande uit Jolien Grunberg (zang/gitaar), Bram Bol (gitaar/productie), Koen van Bemmelen (bas) en Pim de Roij (drums) – vertolkt verhalen van romantiek, verraad en onderhuidse spanning. Met deze roots is GUNMOLL gecreëerd: neo-noirachtige rock, even dansbaar als catchy. Vol verrassende elementen, wilde rock ’n roll riffs, opzwepende surfrock en oriëntaalse melodielijnen.

De muziek van GUNMOLL vertelt verschillende verhalen: het meisje dat stuit op haar vaders pistool, de op wraak beluste verleidster, de moeder die haar dochter behoedt voor de harde buitenwereld. Het geluid is opzwepend maar toch koelbloedig en mysterieus. GUNMOLL stondonder andere al op Eurosonic Noorderslag 2024 en is recent aangekondigd op het programma van Pinkpop!

Two Seconds Before

Two Seconds Before is een regionale indie/poprockband. Het energieke viertal maakt speelse, frisse rock muziek die soms onverwacht behoorlijk stevig uit de hoek komt. Met hun muziek willen ze vertellen dat dingen niet altijd soepel hoeven verlopen en iedereen wel eens worstelt met die problemen. Eigenwijze melodieën, expressieve zang, gelaagde gitaarpartijen en dynamische drums zorgen voor een bijzondere mix van melancholie en vrolijkheid in hun poppunk muziek. Ze stonden eerder in Poppodium Jailhouse en op Klomppop en zijn geselecteerd voor Talentenontwikkelingstraject ‘Popsport Zuid-Holland’.

Deze avond staat dus volledig in het teken van nieuwe talenten in de rockmuziek. De deuren van De Kroepoekfabriek openen om 20:30 uur, toegang is gratis. Een unieke kans om nieuw talent te ontdekken!

BLIKOPENER
Vrijdag 14 juni 2024
Open: 20.30 | Aanvang: 21:00 uur
Kaarten zijn verkrijgbaar op www.kroepoekfabriek.nl 

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →