Categorieën

Service

Inschrijving Haring en Bier Wandeltocht geopend

Inschrijving Haring en Bier Wandeltocht geopend
Uit

Inschrijving Haring en Bier Wandeltocht geopend

  • Redactie
  • 06-04-2016
  • Uit
Inschrijving Haring en Bier Wandeltocht geopend

VLAARDINGEN - Op 4 juni is het zover en we kijken er allemaal weer naar uit, niet alleen het vriendenclubje die de gezelligste wandeltocht van Nederland mag organiseren, maar ook de talloze medewandelaars die door de vorige edities zijn aangestoken. Vanaf nu kun je ook inschrijven !

Je kan nu toch al wel concluderen dat er gesproken mag worden van het “Haring en bier wandeltocht virus”. Bij de aankomst van de vorige edities is de organisatie al overladen met complimentjes en vrolijkheid. De mensen geven dan al te kennen dat ze volgend jaar zeker weer van de partij zijn. Nu de lente is begonnen en je merkt dat iedereen hunkert naar die mooie lange zonnige dagen. Wil men lekker actief zijn, lekker naar buiten, vrolijke gezichten zien, volle terrassen bezoeken. Heerlijk erop uit dus. Dat is toch het mooie leven! En dat krijg je allemaal tijdens de haring en bier wandeltocht. Na wat aanvangsberichtjes via de media, ziet de organisatie de boel ontploffen op Facebook. Mensen beginnen elkaar spontaan uit te nodigen en berichtjes te delen. De wandeltocht leeft!

Ook voor dit jaar zijn alle ingrediënten weer aanwezig. Starten gebeurt weer bij ome Hans vanuit Café d’Oude Stoep, alwaar de koffie dan heerlijk staat te pruttelen. Dit is de plek waar de wieg heeft gestaan van dit evenement, hier zijn vele vrienden door uitbater Hans van Dijk enthousiast gemaakt voor het wandelen. Met de route en een jaarlijks terugkerend thema is de organisatie druk doende. Uiteraard zal de route weer vol leuke en verrassende elementen zitten. Tijdens de tocht en bij de start/finish zal  Omroep Vlaardingen weer live verslag doen, dus zelfs aan de thuisblijvers is gedacht.

Natuurlijk zal het uitgaansplein bij de Visbank weer omgetoverd worden tot “mini Wedren”, (voor de niet wetende, de Wedren is de start/finish plek van de vierdaagse in Nijmegen waar alles tezamen komt en het altijd een gezellige smeltkroes is). Op deze “mini wedren” zal weer een gezellig feestje ontstaan. Met z’n allen aan de lange biertafels met op de achtergrond de muzikale omlijsting van Gin Fish, het duo dat er ieder jaar weer een feestje van weet te maken. Bier zal weer rijkelijk geschonken worden om de dorst te lessen na een stevige tocht.

De verwachting is dat de horeca er een nog mooier plaatje van maakt dan de jaren hiervoor. Het is een mooie uitdaging om er een gezellig feestje van te maken. Alle voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang, en niet geheel onbelangrijk, we hebben alvast een optie op goed weer genomen. En natuurlijk ben jij er dan ook weer bij, leuk, we hebben er nu alweer zin in.

Inschrijven doe je door op deze link ! te klikken !