Categorie├źn

Service

JBC Vlaardingen winterkampioen

JBC Vlaardingen winterkampioen
Sport

JBC Vlaardingen winterkampioen

  • Redactie
  • 14-12-2022
  • Sport
JBC Vlaardingen winterkampioen
VLAARDINGEN - Na twee jaren met allerlei problemen zoals Covid en minder goede resultaten is het eerste team van de Jeu de Boule Club Vlaardingen er in geslaagd de eerste helft van de competitie als winterkampioen af te sluiten. Dit ondanks het verlies dat afgelopen zaterdag werd geleden tegen Petangeske 2 in Bergen op Zoom.

De Vlaardingers speelden in het Brabantse op strakke, gladden banen met hier en daar wat oneffenheden, heuveltjes en kuiltjes waar ze echt rekening mee moesten houden. Van de eerste ronde  doubletten won JBC Vlaardingen er maar één en stondn dus 2-1 achter. De volgende ronde tripletten werden wel allebei gewonnen en na deze ronde was de tussenstand dus 2-3, in Vlkaardings voordeel. De laatste doubletten werden echter alle drie verloren, het werd dus een 5- 3 nederlaag. Dit was de eerste keer in derze competitie dat JBC Vlaardingen een wedstrijd verloor.

Nederlek, dat op de tweede plaats stond, kon daar geen gebruik van maken en verloor ook. De Vlaardingers staan nu twee punten los van de nieuwe nummer twee Folâtre. de eerstvolgende wedstrijd is op 14 Januari uit tegen J.B.V. Nederlek,  in Nieuwekerk a/d IJssel.