Categorie├źn

Service

Lokaal97 van Lentiz gaat door in Fransenstraat!

Lokaal97 van Lentiz gaat door in Fransenstraat!
Winkelen

Lokaal97 van Lentiz gaat door in Fransenstraat!

  • Herman van Nieuwenhuizen
  • 23-06-2022
  • Winkelen
Lokaal97 van Lentiz gaat door in Fransenstraat!
VLAARDINGEN – Het zag er even niet goed uit voor Lokaal97 op de Hoogstraat 97. Het praktijklokaal, en tevens winkel in tweedehands spulletjes, van leerlingen van het Lentiz College moest misschien haar deuren sluiten; het huurcontract werd namelijk opgezegd per september 2022 en dat in  het jaar dat de winkel in oktober haar tiende ‘verjaardag’ zou vieren. Goed nieuws kwam er echter deze week want er is inmiddels een nieuw onderkomen gevonden, en dat nog eens meer in het centrum!

Na de schoolvakantie zal Lokaal97 namelijk het winkelpand betrekken aan de Fransenstraat 13, waar kort geleden nog Léon Mode zat. Daarmee wordt in één klap een groot deel van de leegstand in de straat opgelost en kunnen de leerlingen van het Lentiz College zich verder bekwamen in de praktijk. Want dat werkt natuurlijk extra goed, met echte klanten jezelf het winkelvak eigen maken.

Inmiddels zijn ze al aan  het pakken aan de Hoogstraat 97, maar op vrijdag 24 juni kun je er volgens zeggen nog wel terecht voor een mooi koopje, tussen 13.30 uur en 17.00 uur. Voor ‘bodemprijzen’, zo lieten ze weten bij Lokaal97!

Lentiz Onderwijsgroep

Schiedamsedijk 114, Vlaardingen

Meer over Lentiz Onderwijsgroep →