Categorieën

Service

M&G Privé Hondenverzorging, een echt familiebedrijf!

M&G Privé Hondenverzorging, een echt familiebedrijf!
Nieuws

M&G Privé Hondenverzorging, een echt familiebedrijf!

  • Advertorial
  • 12-01-2022
  • Nieuws
M&G Privé Hondenverzorging, een echt familiebedrijf!
VLAARDINGEN - Wij zijn het eerste bedrijf in Nederland dat zich heeft gespecialiseerd in privéverzorging. We bieden exclusieve individuele verzorging aan voor honden. Onze dagopvang en Hondenhotel kan je het best vergelijken met een kinderdagverblijf, alleen dan met honden. Wij gaan daar met de zelfde zorgvuldigheid mee om. Ons bedrijf is een familiebedrijf dat wij als getrouwd stel samen runnen. Dit doen we zeven dagen per week 24 uur per dag met veel passie en plezier.

Altijd met minimaal twee begeleiders. Wij lopen privé met één hond of in hele kleine groepen van maximaal vijf honden per begeleider. Dit gebeurt als de baasjes graag willen dat er sociaal contact is voor hun hond. De honden moeten dan ook geschikt zijn voor opname in een roedel. De omslag begin je nu goed te zien bij de hondeneigenaren. Ze willen hun hond niet meer zomaar meegeven aan een standaard 'massa is kassa' Hondenuitlaatservice. 

Onze klanten ervaren het directe contact en persoonlijke aandacht als heel prettig. Het is voor veel van onze klanten één van de belangrijkste dingen in hun leven. Vroeger werd er anders over gedacht. Nu is de hond voor sommigen gelijk aan het opvoeden van een kind. Voor je familie wil je natuurlijk altijd het allerbeste. Voor informatie en advies zijn we altijd bereikbaar. We zijn heel flexibel want het is onze passie en liefde. En als je doet wat je leuk vind werk je eigenlijk nooit. De klanten kunnen zeven dagen per week komen, ook in de avond. Ook begeleiden we eigenaren met dierenartsbezoeken. Zelf zijn we aangesloten bij een geweldig team van dierenartsen Dierenkliniek Spaland Vlaardingen.

 

Ben je nu benieuwd neem een kijkje op de website of onze Facebookpagina.

C.V. Melkert Lederwaren

Liesveld 138, Vlaardingen

Meer over C.V. Melkert Lederwaren →