Categorieën

Service

Meld je aan voor de gratis Etiquette Pubquiz

Meld je aan voor de gratis Etiquette Pubquiz
Nieuws

Meld je aan voor de gratis Etiquette Pubquiz

  • Advertorial
  • 04-02-2021
  • Nieuws
Meld je aan voor de gratis Etiquette Pubquiz

'Goede manieren geven ons zekerheid'

VLAARDINGEN - De Maatschappij dep. Waterweg Noord organiseert op woensdag 17 februari van 16.30 tot 17.30 uur een een digitale bijeenkomst over zakelijke etiquette, waarvoor u zich gratis kunt aanmelden. Normaliter is dit alleen voor leden, maar u kunt op deze manier kennis maken met deze netwerkvereniging, die al meer dan 25 jaar actief is in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis.

De Maatschappij is een landelijke organisatie en organiseert onder anderen de Koning Willem I prijs. De Maatschappij heeft als doel de 3 O’s te verbinden: Ondernemers, Overheid en Onderwijs.

Gastspreker is Yvonne van der Kroft van Etiquette à la carte. Omgangsvormen en beleefdheidsregels zijn permanent in beweging. Tegelijk dreigen een aantal waarden en normen in onze moderne en diverse maatschappij razendsnel verloren te gaan. Verder kleuren steeds meer culturen onze samenleving én werkvloer met meer talen, denkpatronen, gebruiken, competenties en talenten. Verbreed je kennis door deelname aan de (online) etiquette pubquiz met vragen over onder andere zakelijke- en internationale etiquette, kleding en dresscodes, tafelmanieren en op gebied van social media. Nuttig en gezellig!

Meld u graag uiterlijk 15 februari aan via [email protected].

Wij begroeten u graag online woensdag 17 februari
Bestuur De Maatschappij dep. Waterweg Noord
www.de-maatschappij.nl/departement/22.nl

De Maatschappij Departement Waterweg-Noord

p/a Westnieuwland 6, Vlaardingen

Meer over De Maatschappij Departement Waterweg-Noord →