Categorie├źn

Service

Met afstand de gezelligste dinnershow van de Wannebiezz

Met afstand de gezelligste dinnershow van de Wannebiezz
Uit

Met afstand de gezelligste dinnershow van de Wannebiezz

  • Redactie
  • 25-03-2020
  • Uit
Met afstand de gezelligste dinnershow van de Wannebiezz
VLAARDINGEN - De gevolgen van het Corona virus zijn inmiddels voor iedereen merkbaar, de verwarring is groot en geregeld steekt de massale paniek de kop op. Velen moeten hun heil thuis zoeken terwijl het langverwachte voorjaarszonnetje juist nu uitnodigend begint te schijnen. En toch moeten we zoveel mogelijk proberen een pas op de plaats te maken.

Maar helemaal zonder sociale contacten, dat vonden de Wannebiezz ook weer zo wat. Arie van Ballegooie, Rocco di Cabrio en Gilles de la Tourniquette kunnen niet al te lang zonder het contact met hun publiek dus bedachten zij een mogelijkheid om weer eens samen wat gezelligs te doen en wat is er nou gezelliger dan 'saampies een happie ete'?

Mensen die al eens bij een dinnershow van de Wannebiezz geweest zijn, weten dat er niets boven een dinnershow gaat; eten, drinken, lachen, zingen en dansen. Daarom presenteren zij aanstaande donderdag tussen 17:30 en 18:30 ’s werelds 1e interactieve virtuele dinnershow. Middels een live uitzending op Wannebiezz TV komen de Wannebiezz bij jou thuis zingen terwijl de hele familie aan tafel zit en meezingt. Je bepaalt lekker zelf wat er op het menu staat en wat je erbij drinkt, maar daar blijft het niet bij: je mag zelfs mee bepalen wat de Wannebiezz gaan zingen. Hoe interactief wil je het hebben? Uiteraard zingt iedereen uit volle borst mee en doet een dappere poging om het Kangoeroedansje mee te doen.

Zorg dus dat je er klaar voor zit, donderdag 26 maart om 17.30 UUR 'de Wannebiezz Dinnershow'. Met (gepaste) afstand de gezelligste virtuele dinnershow via www.wannebiezz.tv.