Categorieën

Service

Open Huis in de Food Innovation Academy in Vlaardingen

Open Huis in de Food Innovation Academy in Vlaardingen
Onderwijs

Open Huis in de Food Innovation Academy in Vlaardingen

  • Redactie
  • 26-01-2022
  • Onderwijs
Open Huis in de Food Innovation Academy in Vlaardingen
VLAARDINGEN - In de Food Innovation Academy in Vlaardingen wordt op donderdag 27 januari en op zaterdag 29 januari voorlichting gegeven over de Lentiz mbo-opleidingen Food. Ook is deze prachtige spiksplinternieuwe locatie op afspraak te bezichtigen.

De praktijkruimte voor voeding en technologie

De Food Innovation Academy biedt praktijkruimte aan de studenten van Lentiz | LIFE College. Voor de opleidingen MBO Food, MBO Voeding & Technologie, MBO Voeding & Kwaliteit en MBO Food & Lifestyle. De nieuwe labs en workshopruimtes zijn inspirerend om te leren en te werken. Het is een innovatieve omgeving voor iedereen die bezig is met vragen rondom voeding, gezondheid en technologie.

In de foodopleidingen leert de student bijvoorbeeld alles over de productie, de kwaliteit en de verbetering van voeding. Met tests in het laboratorium en op de werkvloer wordt de voedselveiligheid en voedselkwaliteit gecontroleerd. Ook is er aandacht voor een gezonde levensstijl en wordt er gewerkt aan interessante onderzoeksopdrachten van de aangesloten bedrijven.

De Food Innovation Academy is hét nieuwe expertisecentrum van de voedingsmiddelenindustrie in de regio Rotterdam-Rijnmond. De Lentiz mbo-opleidingen van de Food Innovation Academy leiden op voor een carrière in de food sector.

Food Innovation Academy bezoeken


De Food Innovation Academy is te bezoeken tijdens de Open Dagen op donderdag 27 januari tussen 16.00 u. en 20.00 uur en zaterdag 29 januari van 10.00 u. tot 13.00 u. U kunt zich aanmelden voor een persoonlijke rondleiding via [email protected] . Het adres van de Food Innovation Academy is 1e Industriestraat 1 in Vlaardingen.

 

Lentiz Onderwijsgroep

Schiedamsedijk 114, Vlaardingen

Meer over Lentiz Onderwijsgroep →