Categorie├źn

Service

Park Vijfsluizen open voor publiek tijdens Dag van de Bouw

Park Vijfsluizen open voor publiek tijdens Dag van de Bouw
Wonen

Park Vijfsluizen open voor publiek tijdens Dag van de Bouw

  • Redactie
  • 13-06-2023
  • Wonen
Park Vijfsluizen open voor publiek tijdens Dag van de Bouw
VLAARDINGEN - Aan de Oostzijde van Vlaardingen, op Park Vijfsluizen verrijst in het oude sportpark van Shell een nieuwe plek om te wonen. Er worden hier zo’n kleine 400 woningen gerealiseerd. Op zaterdag 17 juni, tijdens de Dag van de Bouw, opent de bouwplaats haar deuren voor het publiek. 

Tijdens de Dag van de Bouw stellen bouw- en infrabedrijven door heel Nederland hun bouwhekken open om mensen kennis te laten maken met de positieve aspecten en de maatschappelijke betekenis van de bouw en infra. Jong en oud kan op deze zestiende editie ontdekken wat er komt kijken bij het bouwen van onder andere huizen, wegen, ziekenhuizen, sluizen, dijken en stations. 

Park Vijfsluizen; wonen in het groen, in een park

Tussen 10.00 en 13.00 uur kan het publiek een bezoek brengen aan Park Vijfsluizen. Er is volop variatie in het aanbod van de woningen; van herenhuizen, twee-onder-een kapwoningen tot  4 kamer eengezinswoningen en appartementen. Van elk woningtype zal er een woning worden opengesteld. Dit is een uitgelezen mogelijkheid om de woningen eens van binnen te bekijken.

Er zijn namelijk nog diverse woningen beschikbaar! Bekijk het beschikbare woningaanbod op onze website. Wil je meer weten over een woningtype? Het verkoopteam is aanwezig op De Dag van de Bouw om je vragen te beantwoorden. De appartementen in de hoogbouw zijn verkocht aan een belegger, die t.z.t. de appartementen zal gaan verhuren. Alle eengezinswoningen liggen in het park, en grenzen met hun privé tuin aan het park.

Park Vijfsluizen is een ontwikkeling van gebiedsontwikkelaar Heijmans Vastgoed en wordt momenteel gerealiseerd door Heijmans woningbouw. Meer informatie is te vinden op www.parkvijfsluizen.nl

Veel te zien

Bij een bezoek aan Park Vijfsluizen is veel te zien. Je bent van harte welkom voor een begeleide rondleiding. In groepjes lopen we een vastgestelde route over de bouwplaats. Op verschillende plekken staan we stil en geven we een toelichting van de locatie of de werkzaamheden.

Iedereen die het leuk vind om een kijkje te komen nemen is van harte welkom. Dus kom gezellig langs, alleen, met het gezin of met vrienden. Aanmelden is niet nodig. In verband met de veiligheid is het niet toegestaan om vrij op de bouw rond te lopen. We kijken uit naar je komst!

Wanneer: zaterdag 17 juni 2023 tussen 10.00 en 13.00 uur.
Waar: Meester L.A. Kesperweg 51, 3134 KM in Vlaardingen - entree nabij Bastionhotel.