Categorieën

Service

Prijsmepper komt in pand C&A aan de Hoogstraat

Prijsmepper komt in pand C&A aan de Hoogstraat
Winkelen

Prijsmepper komt in pand C&A aan de Hoogstraat

  • Redactie
  • 04-08-2023
  • Winkelen
Prijsmepper komt in pand C&A aan de Hoogstraat

Fotografie: Leo van Vliet

VLAARDINGEN – Ze zijn er druk aan het inruimen, en wie een baan zoekt bij deze outletwinkel kan die hier vinden . In het pand waar C&A heeft gezeten aan de Hoogstraat 170 komt een Prijsmepper.

Prijsmepper is een outletwinkel, en wie goed oplet treft er op producten nog vaak dezelfde prijsstickers aan als bij bijvoorbeeld Kruidvat. Dat klopt ook, want ze maken onderdeel uit van dezelfde retailgroep, A.S. Watson. Daar vallen naast Kruidvat en collega drogisterijketen Trekpleister ook nog de winkelketens van ICI PARIS XL en Pour Vous onder. Wat hier niet meer verkocht kan worden, wordt dan ‘uitgezet’ in Prijsmepper.

Met de komst van Prijsmepper heeft Vlaardingen in ieder geval weer wat winkelmeters bezet, en vanuit het hoofdkantoor in Renswoude werd gemeld dat dit één etage wordt, op het niveau van de Hoogstraat, waar ook de ingang komt. Precies zoals concurrent Die Grenze nu ook heeft in het verder lege voormalige pand van V&D.

Hoe lang ze er blijven is nog even de vraag, want op de eigen website schrijven ze: ''De winkels van Prijsmepper zijn verspreid over het gehele land en worden vaak geopend op tijdelijke locaties''.