Categorieën

Service

Puzzelactie voor Kenia door Groen van Prinstererlyceum

Puzzelactie voor Kenia door Groen van Prinstererlyceum
Onderwijs

Puzzelactie voor Kenia door Groen van Prinstererlyceum

  • Redactie
  • 07-12-2022
  • Onderwijs
Puzzelactie voor Kenia door Groen van Prinstererlyceum
VLAARDINGEN - Het Groen van Prinstererlyceum verkoopt puzzels om geld in te zamelen om tijdens de Kenia-reis van docenten en leerlingen bij te kunnen dragen aan toekomstkansen voor kwetsbare kinderen en jongeren. 26 Leerlingen van ’t Groen vertrekken in april 2023 onder begeleiding van vijf docenten naar Kenia om projecten te bezoeken en actief deel te nemen aan projecten. Middels deelname aan het Klas4Klas-programma van de stichting StartUp4Kids zamelen ze nu geld in voor Kenia.

Bij ’t Groen vinden er internationale uitwisselingen plaats met scholen in heel Europa. De reis voor leerlingen, naar Afrika om vrijwilligerswerk te doen, staat sinds 2018 op het programma.

Ook een steentje bijdragen?

Iedereen die wil kan puzzels bestellen en daardoor een steentje bijdragen aan de projecten in Kenia. Het geld komt grotendeels ten goede aan stichting Startup4kids die zich inzet voor kansarme kinderen in Ethiopië, Kenia of Nepal. De puzzel bestaat uit 1.000 stukjes en wordt geleverd in een stevige kartonnen doos, een ideaal cadeau. Een bestelling plaatsen kan nog heel december. De puzzels worden vanaf half januari 2023 geleverd. Bestellingen kunnen op het Groen van Prinstererlyceum worden opgehaald of worden per post verstuurd.

Voor bestellingen of meer informatie: stuur een e-mail naar [email protected]

  • Vermeld naam, adres en woonplaats in de mail;
  • Maak  € 21,00 over naar NL29 INGB 0005633258 t.n.v. E. DONKERSLOOT onder vermelding van: uw naam en het woord puzzel;
  • Liever een puzzel door de brievenbus? Maak dan € 25,00 over.

Over ’t Groen

Het Groen van Prinstererlyceum staat voor kwalitatief goed onderwijs. De kernwaarden van de Vlaardingse school, die al sinds 1919 bestaat, zijn warm, open, energiek & doelgericht. Deze kernwaarden komen terug in alles: de lessen, buitenschoolse activiteiten, het Flexrooster. Er heerst een fijne sfeer en er is een veilige leeromgeving voor de leerlingen. ’t Groen biedt mavo, havo, vwo en gymnasium, met op alle niveaus flink wat extra’s. Zo kunnen havo-, vwo- en gymnasiumleerlingen tweetalig onderwijs (tto) volgen. Mavoleerlingen werken met versterkt Engels.

Open dagen

Nieuwsgierig geworden naar onze school? Kom dan de sfeer proeven tijdens onze open dagen op donderdag 26 januari 2023 van 18.00 – 20.30 uur en op dinsdag 21 februari 2023 van 18.00 – 20.30 uur. Zie voor meer informatie: lentiz.nl/groenvanprinstererlyceum.

Lentiz Onderwijsgroep

Schiedamsedijk 114, Vlaardingen

Meer over Lentiz Onderwijsgroep →