Categorieën

Service

Sportcafé voor Sportverenigingen

Sportcafé voor Sportverenigingen
Sport

Sportcafé voor Sportverenigingen

  • Redactie
  • 08-09-2023
  • Sport
Sportcafé voor Sportverenigingen

VLAARDINGEN - Op woensdagavond 20 september 2023 organiseert Vlaardingen in Beweging een sportcafé voor bestuurders van Vlaardingse sportverenigingen. Locatie is het splinternieuwe infopunt Vlaardingen (Westhavenkade 53a; naast de Stadskraan Vlaardingen).

September Sportmaand

September is inmiddels traditioneel de Vlaardingse Sportmaand. Een goed moment voor Vlaardingse sportbestuurders om elkaar weer eens in informele sfeer te ontmoeten. Het Sportcafé biedt bestuurders de mogelijkheid om met elkaar kennis te maken en/of bij te praten. Daarnaast informeren verschillende organisaties de aanwezigen tijdens het Sportcafé over actuele, voor sportverenigingen interessante, onderwerpen. En uiteraard wordt er een toelichting gegeven over hoe het Infopunt Vlaardingen er is voor iedereen, dus ook voor sportverenigingen.

Het programma

19.15 uur - Inloop

19.30 - 20.00 uur - Ontmoeten: Welkom en kennismaken

20.00 - 21.00 uur - Informeren & Inspireren: Sportakkoord 2.0 (een toelichting voor sportverenigingen), Vrijwilligers doen (hulp bij het waarderen van vrijwilligers), De gezonde sporter (over het verbinden van sport & zorg) en De inclusieve sportvereniging (hoe pak je dat aan en wat levert het op?)

21.00 - 21.30 uur - Verbinden: napraten en netwerken

Aanmelden

Graag vooraf aanmelden voor het Sportcafé door een e-mail met uw naam en vereniging te sturen naar [email protected].

Meer informatie

Voor vragen of opmerkingen over het Sportcafé kunt u terecht bij Suzanne van Reij, verenigingsadviseur van ViB ([email protected]). Meer informatie over de Vlaardingse Sportmaand is te vinden op stichtingvib.nl/septembersportmaand.


Vlaardingen in Beweging

Westlandseweg 200, Vlaardingen

Meer over Vlaardingen in Beweging →