Categorieën

Service

Thalita viert 60 jarig jubileum met uitbundig concert

Thalita viert 60 jarig jubileum met uitbundig concert
Uit

Thalita viert 60 jarig jubileum met uitbundig concert

  • Redactie
  • 02-04-2024
  • Uit
Thalita viert 60 jarig jubileum met uitbundig concert

VLAARDINGEN - Donderdag 11 april is het de dag dat Thalita precies zestig jaar bestaat. Dit wordt gevierd met een concert in de Stadgehoorzaal op zaterdag 13 april. Thalita in concert Diamant jubilee. Zowel de showbrassband als Thalita Extra zullen dit concert gezamenlijk gaan uitvoeren.

Het word een avond die je niet mag missen. Met een zeer gevarieerd programma! Het word ook een echt feest der herkenning. Zo kun je muziek verwachten van onder andere de Golden Earring, Deep Purple, Grease en nog veel meer! Uiteraard mogen een paar prachtig marsen deze avond niet ontbreken. Voor dit jubileum concert heeft Thalita gekozen voor de Stadsgehoorzaal om echt eens uit te kunnen pakken! Kaarten kun je kopen via de site van de Stadsgehoorzaal.

Thalita is nog een van de weinig muziekverenigingen van Vlaardingen. Wat begonnen is als meisjesband maar al snel uitgegroeid tot een Showbrassband waar zowel mannen als vrouwen in meespeelden. Door de jaren heen kwam steeds meer het uniform van de Engelse Coldstream Guards naar voren wat zorgt voor een unieke verschijning. Thalita treed op in binnen- en buitenland en is dan ook een graag geziene gast bij taptoes en parades.

Thalita Extra is al dertien jaar actief en deze groep beleeft dan ook veel plezier in het samen muziek maken op de woensdagavond. Met meer dan veertig muzikanten wordt zaterdag 13 april een swingende avond neergezet en hopen op een goed gevulde stadsgehoorzaal want dat is waar we het uiteindelijk voor doen. Het publiek laten genieten van onze muziek! Zo hopen we nog een glansrijkende toekomst voor ons te hebben en de muziek in Vlaardingen levend te houden.

De aanvang is om 20.00 uur, kaartjes kosten € 14,50. Te verkrijgen bij de Stadsgehoorzaal.